TTH Holstebro skriver kontrakt med to U19-landsholdstalenter

TTH Holstebro har tegnet en et-årig kontrakt med 19-årige Sarah Stougaard og en to-årig kontrakt med "klubbens egen" Mathilde Hylleberg. Og cheftræner Pether Krautmeyer glæder sig over de to underskrifter.

- Sarah er en meget spændende ung venstrefløj. Hun har spillet 22 ligakampe for Skanderborg i denne sæson, og hun mestrer mange facetterne i fløjspillet. Men hun er stadig ung og i gang med at udvikle sig. Jeg glæder mig meget til at arbejde med en ung, lovende spiller, der passer perfekt ind i TTH's koncept, siger Pether Krautmeyer.

Mathilde Hylleberg har været gennem TTH's talentudviklingssystem, via samarbejde med Holstebro Elitesport og TTH Talentakademiet, og har allerede i denne sæson, som U18 spiller, fået flere kampe på TTH's ligahold.

- Mathilde har udviklet sig meget gennem sæsonen, og hun har potentialet til at blive en ligaspiller hos os i løbet af nogle sæsoner. Mathilde har mange spændende kvaliteter: Spil-klog, hårdtskydende og god i forsvaret. Akkurat som tilfældet er med Sarah, skal Mathilde bruge de næste sæsoner på at modnes og videreudvikle færdigheder, siger Pether Krautmeyer.

Sarah Stougaard glæder sig til skiftet til et spændende TTH-hold

- Vi bliver mange unge spillere, der vil det her rigtig meget, og det bliver spændende at være en del af det projekt, TTH har sat i gang med et meget ungt hold. Det passer mig fint, at holdet ser ud, som det gør, siger Sarah Stougaard og kalder skiftet til TTH for et skridt opad.

- Jeg glæder mig til at blive en del af klubbens stærke sportslige set-up, og blive en del af en etableret ligaklub med stor opbakning fra byen og publikum. Samtidig glæder jeg mig til at arbejde med en træner, der tror på mig, og som jeg tror på kan flytte mig yderligere, siger hun.

Mathilde Hylleberg er super glad for at skulle fortsætte i TTH Holstebro

- Det er en klub, hvor der også er plads til de yngre spillere. Der er et super godt træningsmiljø, hvilket gør, at jeg også ser gode muligheder i, at jeg som spiller kan rykke mig en del, siger hun og fortsætter:

- I denne sæson har jeg været så heldig at få muligheden for at prøve, hvad det vil sige at spille liga-håndbold og spille mod nogle af de bedste i Danmark, hvilket er ekstremt spændende. Jeg er rigtig glad for at være i klubben, og jeg glæder mig til endnu flere fede udfordringer i de kommende to år sæsoner.