TTH styrker det sportslige talent set-up

TTH Holstebro fortæller følgende:

Fra næste sæson bliver Nicolaj Andersson assistent for cheftræner Pether Krautmeyer på TTH's damehold. Samtidig skal han være klubbens talentansvarlige på pigesiden. Klubbens nye norske ligaherre assistent Tom-Eirik Skarpsno bliver talentansvarlig på drengesiden.

Dermed står TTH i næste sæson med et trænermæssigt set-up fra øverste hylde.

- Med vores nye træner set-up, styrker vi vore træner team på vores to ligahold, og herudover kommer målmandstrænere. Vi får flere hænder, og er virkelig godt klædt på til næste sæson med et stærkt sportsligt firkløver bestående af Patrick Westerholm, Pether Krautmeyer, Tom-Eirik Skarpsno og Nicolaj Andersson, siger TTH-direktør John Mikkelsen, og fortsætter:

- Nicolaj Andersson og Tom-Eirik Skarpsno bliver begge talentansvarlig for klubbens U16 og U18 afdeling, og de kommer til at tegne og udvikle klubbens talentarbejde fremover. Vi er meget stolte over at have så to stærke træner kapaciteter og talentudviklere i vores ungdoms arbejde, og ser frem til at følge de mange TTH talenter som vi har i ungdomsafdelingen og på vores TTH Talentakademi, slutter John Mikkelsen.

Andersson: Jeg glæder mig til de nye udfordringer

Nicolaj Andersson har i denne sæson været TTH talentansvarlig og U18 træner på drengesiden, der kvalificerede sig til den bedste jyske række. Han har også været tilknyttet Lemvig-Thyborøns herrer, hvilket også vil være tilfældet i næste sæson. Nu ser han frem til at arbejde med TTH-damerne.

- Det er en spændende udfordring, som jeg ser meget frem til. Der er tale om en ung og meget talentfuld trup, som kan udvikle sig endnu mere end hidtil, og det glæder jeg mig til at være en del af, siger Nicolaj Andersson, der tidligere i en kort periode har stået i spidsen for København Håndbolds ligakvinder. - Det er rigtigt, at jeg hidtil mest har trænet drenge og herrer, men selvom der altid er snak om forskellene på at træne herre- og damebold, så vil min tilgang være den samme som hidtil, siger han.

Pether Krautmeyer glæder sig til at arbejde sammen med Nicolaj Andersson.

- Nikolaj er en ung træner, der komme med en anden tilgang end jeg til mange ting. Dermed får vi set på tingene fra flere forskellige vinkler, hvilket er en styrke. Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Søren Hansen, og det får jeg også med Nikolaj, siger Pether Krautmeyer.