TTH-talenter fik mindelegat

Onsdag aften i forbindelse med ligaherrernes slutspilskamp mod BSV modtog Line Mai Hougaard, højre fløj på TTH's ligahold, og Emil Sidelmann, venstre fløj hos ligaherrerne, Orla Dahl Jepsens Mindelegat.

Det gives til TTH-talenter, der har gjort en ekstra indsats. Legatet er på 25.000 kr. til hver spiller.

- Jeg er meget glad og taknemlig over dette legat, som jeg har fået tildelt. Og det, at TTH giver mig den mulighed til at udvikle mig som håndboldspiller, sætter jeg stor pris på. At få dette legat viser også en stor tiltro til mig fra TTH's side. Jeg er super glad for at være håndboldspiller i netop TTH, og ser frem til mange flere oplevelser, siger Line Mai Hougaard.

Også Emil Sidelmann er stolt og beæret.

- Det er meget stort at få denne anerkendelse for det arbejde, man render og laver, og jeg er meget taknemmelig over det. Det er helt sikkert et stort skulderklap, som blot motiverer mig endnu mere til at arbejde på at udvikle mig, siger han.

Orla Dahl Jepsen, der døde for tre år siden, var en af TTH Holstebros mest trofaste og største støtter, og hans efterladte har nu sponsoreret de to legater.

-Håndbold var Orlas helt store passion, og han var blandt andet formand for TTH Holstebro i en periode. Vi vil gerne ære ham, og det var meget nærliggende, at det skulle ske i forbindelse med hans elskede håndbold, fortæller Orla Dahl Jepsens enke Sanne Jepsen.

- Vi er som klub meget stolte af at Orla Dahl Jepsens efterladte ønsker at tildele og anerkende to af klubbens talenter for deres indsats og seriøs tilgang til at være håndboldspiller i TTH. Orla Dahl Jepsen gav klubben en fantastisk støtte gennem mange år og har været med til at skabe den klub som vi er i dag. Vi er en klub som gerne vil vores egne talenter, og derfor passer disse legater flot ind i klubbens DNA, siger TTH-direktør John Mikkelsen.