Tvis Håndbold har de første aftaler på plads

Bent Damgaard skal være udviklings- og ungdomskonsukent i klubben

Tvis Håndbold fortæller følgende:

I Tvis Håndbold satser og tror vi på unge trænertalenter. Vi vil skabe et godt attraktivt træningsmiljø, hvor fælleskabet og den individuelle udvikling er i fokus. Derudover præsenterer vi en ny rolle i klubben fremover. 

2020 er først lige begyndt, men vi er stolte over allerede nu, at have lavet de første aftaler og nye spændende tiltag. Det byder både på kendte ansigter i klubben og nye ansigter.

Som et nyt og spændende tiltag har vi i Tvis Håndbold lykkedes med at få tilknyttet Bent Damgaard i en nyoprettet funktion som Udviklings- og Ungdomskonsulent i klubben. Bent er et yderst velkendt ansigt i Tvis og ikke mindst i hallen. Som tidligere topspiller, ægte klubmenneske og ikke mindst hans meget store erfaring som ungdomstræner, er vi ikke i tvivl om at Bent er den helt rette person til opgaverne. 

I Tvis Håndbold ser vi spændende perspektiver for fremtiden til trods for en sport i generel medlemskrise. Tvis Håndbold ønsker med ansættelsen af Bent i en bred forstand at sætte endnu mere fokus på medlemstilgang, fastholdelse, en tydeligere rød tråd i spiludviklingen for alle aldersgrupper samt uddannelse af- og sparring med trænergruppen. Desuden vil Bent arbejde aktiv med at videreudvikle vores program for Bonustræning, og en mulig frivillig morgentræning som er ekstraordinære tilbud for visse aldersgrupper. 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med arbejdet i Tvis håndbold. Jeg har tidligere som træner hovedsageligt haft fokus på at udvikle den enkelte spiller og skabe resultater for det enkelte hold. I min nye rolle skal jeg bl.a. være med til at udvikle spillerne på tværs af holdene og sikre at der er en rød tråd igennem de træninger der er i hele Tvis Håndbold. Samtidig glæder jeg mig til, via vidensdeling og sparring med trænerne i klubben, at være med til at motivere, udvikle og fastholde dygtige trænere i Tvis Håndbold. Jeg vil gøre mit til, at det skal være sjovt at gå til håndbold, og håber at vi i fællesskab kan være med til at vende udviklingen så flere børn igen får lyst til at spille håndbold, siger Bent Damgaard

Hos U15-drengene bliver det med to nye ansigter i klubben 
Sigurd Tandrup og Andreas Kirkegaard bliver det nye trænerteam. Et stærkt makkerpar som trods deres unge alder, allerede har vist stor succes i arbejdet med områdets ungdomsspillere. To store trænertalenter, som med en blanding af egen erfaring, engagement og en allerede god portion træneruddannelse, vil sikre udviklingen af den enkelte spiller, samt skabe et ambitiøst trænings- /klubmiljø.

- Det er med glæde og en stor spænding, at jeg har sagt ja til at påtage mig ansvaret og trænerrollen omkring Tvis Håndbolds u15 drenge. Jeg kender endnu ikke det helt store til årgang 05 og 06 drenge, udover at jeg har trænet og set drengene spille lidt, så jeg er sikker på at der er potentiale og en trænings iver i dem, der gør at jeg kan være med til at flytte drengene det næste skridt. Derudover ser jeg ekstremt meget frem til at skulle indgå i Tvis Håndbolds nye strategi for udvikling af unge håndboldspillere. For mig er den største bonus dog at jeg kommer til at samarbejde med Andreas, som jeg kender rigtig godt, og med hans spidskompetencer omkring det individuelle angrebsspil, motivation og humør som han bidrager med, er jeg sikker på drengene får en masse med i deres rygsæk, siger Sigurd Tandrup

I U13-drenge gruppen fortsætter med Morten Bohl Damgaard i spidsen. Morten har i indeværende sæson haft ansvaret for denne årgang, og sat sit tydelige præg på træningen, udviklingen af spillerne samt ikke mindst fællesskabet og sammenholdet i gruppen. Der er harmoni og god træningsiver i gruppen, og antallet af spillere er forøget henover sæsonen.

Morten er en af vores egne drenge, og et fortsat spirende- og et ambitiøst trænertalent. Morten står for de værdier Tvis Håndbold gerne vil kunne tilbyde, og repræsenterer ikke mindst den kultur vi ønsker at viderebringe til vores børn og unge i klubben. Vi har haft en god dialog om det fortsatte samarbejde, og vi glæder os over at det fortsætter på årgangen i 2020/21. I den kommende sæson får Morten selskab af Simon Agger i trænergruppen, og senere forventer vi at kunne melde yderligere navn(e) ud til hold 2. 

- Det var ikke en svær beslutning for mig at sige ja til at fortsætte mit arbejde med u13 drengene i den kommende sæson. Desværre har store skader sat en pause på mine egne håndbolddrømme, og derfor betyder det meget for mig, at jeg igennem trænergerningen kan hjælpe drengene med hele tiden at tage nye skridt mod deres drømme. Derudover glæder jeg mig meget til at få tilknyttet Simon Agger til trænerteamet. Jeg har spillet ved siden af Simon i mere end 3 år både i Tvis og TTH Ungdom og ved, at han har meget at lære drengene både på og udenfor banen. For mig er fælleskabet og klubånden det vigtigste. Det er min holdning, at et fælleskab hvor man kommer glad til træning er det, som skaber et sundt, godt og udviklende træningsmiljø. Netop dette træningsmiljø har vi formået at skabe i år, og det glæder jeg mig til at arbejde videre på sammen med drengene og de andre trænere, loyder det fra Morten Damgaard

I sportsligt udvalg er arbejdet med at sammensætte trænergruppen i Tvis Håndbold til den kommende sæson slet ikke overstået. Når vi har nyt, vil vi igen melde det ud.
Skulle du have interesse for at blive træner i Tvis Håndbold, er du meget velkommen til at kontakte enten Michael Olesen (Tlf. 30163093) eller Dan Borg (Tlf. 29693101). Vi lægger meget vægt på et godt udviklingsmiljø for BÅDE spillere og trænere.

Generation 24