U14-trænere på plads i Helsingør

Helsingør Håndbold har trænerne på plads til næste sæson for klubbens U14 piger:

Sæsonen 2018/2019 nærmer sig, og der arbejdes på højtryk for at få trænerbesætningen på plads til næste sæson. Vi er derfor glade for at kunne præsentere et stærkt trænerteam til vores talentfulde U-14 piger.

Cheftræner – Marc Melms Eriksen
Marc er 20 år gammel og er (Næsten) lokal da han er bosat i Espergærde. Han har gennem de seneste par år været træner I Holte IF/ Rudersdal håndbold, men vi er rigtig glade for nu at have ham med på holdet i Helsingør Håndbold. Marc er en meget talentfuld træner og er på trods af sin unge alder træner i HRØ regi hvor han tager sig af drengenes 03 årgang.

Assistenttræner – Daniel Cyril Jensen
Daniel er et velkendt ansigt i Helsingør Håndbold, da han tidligere har været i klubben igennem mange år og trænet bl.a. denne pigegruppe før. Det seneste halve år, har Daniel ligesom Marc været træner i Rudersdal Håndbold, hvor han har trænet deres U-18 liga piger. Vi er meget glade for at have Daniel tilbage i Helsingør Håndbold, hvor han desuden også selv spiller på seniorholdet, når han ikke er skadet.

2. Holds træner – Phillip Aggelund
Phillip er i indeværende sæson træner for U-12 pigerne i klubben. Derfor giver det god mening at forlænge Phillips kontrakt, og lade ham følge 05 årgangen op på U-14, hvor Phillip primært vil tage sig af gruppens 2. hold. Phillip står desuden på mål for klubbens seniorhold, og kan dermed også bidrage med noget til hele gruppens målvogtere.

Holdleder/ Assistenttræner – Line Lomholdt
For at få tilknyttet en kvinde til teamet, der kan tale i øjenhøjde med spillerne, har Line sagt ja til at bakke op omkring teamet. Line spiller selv håndbold i Team Helsinge Håndbold, hvor hun også har været træner for U-10 drenge og U-12 piger.