U16-drenge klar til U18-finale

Skanderborg-drenge spiller opad med succes

Skanderborg Håndbold er klar til U18 drengefinale i JHF's Elite Cup, men rent faktisk er det klubbens U16-drenge, der har besat pladsen i turneringen.

U16-drengene, der har maksimum i U16-ligaen, kørte, tilsat to 1. års U18-spillere, i semifinalen over Aalborg Håndbolds U18 ligahold, der blev besejret hele 38-27.

- At det er U16-holdet, der spiller med i U18-pokalturneringen handler om, at vi forsøger at udfordre og motivere et meget stærkt U16-hold, hvor 6 spillere i denne sæson har trænet med hos være seniorherrer, forklarer træner Mikkel Voigt Frederiksen og fortsætter:

- Vi har forsøgt at få spillet nogle træningskampe mod nogle U18-hold, men det har vi ikke haft held med. I og med, at vi med U16-holdet på en sæson spiller under 10 kampe, hvor vi bliver presset, har U18-pokalturneringen været god for os.

Finalen i Elite Cup spilles 16. marts 2019 i Skørping Idrætscenter, hvor Skanderborg møder Århus Håndbold. Datoeen giver U16-drengene fra Skanderborg en udfordring.

- Ud over, at vi glæder os til at møde et stærkt Århus-hold, så spiller vi dagen efter mod HF Mors/Skyum. Men vi klør på i forhold til begge opgaver, selvom det selvfølgelig ikke er optimale vilkår for os, når nu vi dyrker en helårssport, lyder det fra Mikkel Voigt Frederiksen.

Generation 24