U16 piger: DM-bronze til Mejdal/Halgård

GOG førte 8-3, men måtte se bronzen havne i Jylland

U16 piger DM-bronzekamp Mejdal/Halgård - GOG 23-22 (12-10)
Mål Mejdal: Tea Hein 8, Nanna Rasmussen 3, Line Lauritsen 3, Mia Degn 2, Mille Dahl 2, Julie Bjerregaard 2, Camilla Mortensen 2, Mathilde Høy Troelsen 1.
Mål GOG: Maria Jensen 10, Josephine Bogetoft Pytlick 8, Sara Brixtofte 2, Julie Jacobsen 1, Emma Otto 1.

Efter et spændende opgør med flere flotte individuelle præstationer løb Mejdal/Halgård med bronzen ved U16-pigernes DM.

Kampen fik en kedelig start, da Mejdals Mathilde Høy Troelsen i forbindelse med en scoring reddede sig, hvad der kunne ligne - men forhåbentlig ikke er det - en grim knæskade. Og det rystede Mejdal-pigerne, der hurtigt kom bagud 3-8.

Et skifte til et mere offensivt forsvar bragte dog vestjyderne tilbage i opgøret og via fem scoringer i træk kom Mejdal på 8-8 - og var foran 12-10 ved pausen.
Mejdal-føring holdt helt frem til minut 56, hvor Josephine Bogetoft Pytlick med sin 8. scoring udlignede til 22-22. Derefter fulgte en meget nervøs afslutning, hvor det kun lykkedes Mejdals Mia Degn at score. GOG havde godt nok bolden med 30 sekunder igen, men den blev smidt væk via en afslutning ved siden af målet.

Dermed kunne Mejdal køre sejren i hus - og styrte hen til Mathilde Høy Troelsen, der sad med is på knæet og fulgte kampen. Og så blev der ellers jublet.

Ud over Josephine Bogetoft Pytlick var Maria Jensen voldsomt dominerede hos GOG, og højrebacken kronede en flot kamp med 10 scoringer.

Hos Mejdal bar kollektivet, dog med Tea Hein som den, der med 8 mål stak flot ud.