U17 drenge OL: Danmark slog også Tyskland

Nu venter Kroatien i på Danmark i semifinalen

Ungdoms OL, U17 drenge, 3. puljekamp

Danmark - Tyskland 34 - 27 (18-10)

Mål Danmark: Lucas Garsdal 7, Viktor Nevers 5, Thomas Arnoldsen 4, Lukas Goller 4, Victor Wolf 2, Mikkel Rasmussen 2, Frederik Arnoldsen 2, Lasse Højgaard 2, Livio Klausen 2, Tobias Mygind 2, Julius Mørch-Rasmussen 1, Lasse Pedersen 1.

Danmark er klar til at møde Kroatien i semifinalen ved Ungdoms-OL efter en sikker 34-27 sejr over Tyskland, der ellers kunne have nøjes med uafgjort for at vinde puljen. Nu møder Tyskland som toer Frankrig i sin semifinale.

Danmark satte sig på Tyskland fra kampens start - blandt andet vha. en skarp Victor Nevers, der scorede 5 af Danmarks første 10 mål.

Danmark førte 18-10 ved pausen, men Tyskland kom bedre med i 2. halvleg. Efter 49 minutter var Danmark kun foran 26-23, men tre mål af både Lucas Garsdal og Lukas Goller samt to af Frederik Arnoldsen betød, at Danmark kunne køre en sikker sejr i garagen.