U17 drenge OL: Dansk semifinale-nederlag efter straffeafgørelsen

Thomas Arnoldsen scorede 16 gange mod Kroatien

U17 drenge Ungdoms-OL, semifinale

Danmark - Kroatien 34-34 (19-15) (5-5) (0-3)

Mål Dammark: Thomas Arnoldsen 16, Lucas Garsdal 6, Lukas Goller 6, Viktor Nevers 4, Mads Thomsen 2, Julius Mørch-Rasmussen 2, Lasse Højgaard 2, Livio Klausen 1.

Det var vildt med vildt på, da de danske U17-drenge tabte OL-semifinalen til Kroatien med 39-42. Bag de usædvanlige cifre gemmer sig både 10 minutters overtid og en afgørende shoot-out.

Danmark vandt 1. halvleg med 19-15 og tabte 2. halvleg med nøjagtig de samme cifre. Men: Danmark førte 34-31 med tre minutter igen og måtte se kroaterne udligne til allersidst.

Så måtte de to hold ud i 2 x 5 minutters forlængelse, som endte 5-5 - efter at Thomas Arnoldsen udlignede i forlængelsens sidste minut. Den efterfølgende straffekastkonkurrence tabte Danmark 0-3.

Kampens danske spiller blev uden diskussion Skanderborgs Thomas Arnoldsen. Landsholdsanføreren scorede 16 mål på 23 forsøg, heraf blot 4 på straffe. Kroatien havde to spillere, der scorede henholdsvis 13 og 11 mål.