U17 drenge OL: Sikker dansk bronzemedalje

Danmark var klart bedst mod Frankrig

U17 drenge Ungdoms-OL, bronzekamp

Danmark - Frankrig 28-21

Mål for Danmark: Lukas Goller 6, Thomas Arnoldsen 6, Victor Wolf 4, Lucas Garsdal 4, Frderik Arnoldsen 3, Tobias Mygind 2, Julius Mørch-Rasmussen 1, Viktor Nevers 1 og Lasse Pedersen 1.

 

De danske 02-drenge kan rejse hjem fra Baku med en stensikker bronzemedalje i sportstasken. Danskerne viste nemlig fin moral ved at rejse sig efter fredagens megaskuffelse mod Kroatien, der vandt semifinalen efter en straffekastkonkurrence, og sikkert besejre Frankrig med syv mål.

Danskerne skulle i kampens indledning lige have styr på en sprælsk fransk venstreside. Det kom der hurtigt - og så var der kun en vej for danskerne: Fremad.

De fysisk større danskere stod solidt i et fladt forsvar, mens Frankrig havde valgt en offensiv variant, der udfordrede danskerne i duelspillet. Og når boldene ellers blev sluppet, havde Danmark ikke de store problemer med at spille sig igennem til en række store chancer. 

Alt i alt en solid kamp af de unge danskere, der kan rejse fra Baku efter en række gode indsatser, der meget let kunne have givet sølv eller guld i stedet for bronze.

Generation 24