U17 piger EM: Danmark-Ungarn i tal

Det ene point holder Danmark inde i kampen om semifinalen

Mellemrunde

Danmark - Ungarn 24-24 (9-10)

Mål for Danmark : Anne Dolberg Plougstrup 8, Andrea Jensen 3, Caroline Hansen 3, Freya Hattesen 2, Caroline Clausen 2, Andrea Vejsgaard Bugtrup 2, Julie Groth Persson 2, Frida Johannesen 1, Malou Axél 1.

Udvisninger: Danmark 1: Julie Groth Persson.

Rødt kort: Nikoline Skov Johansen efter 37 minutter.

Redningsprocenter: Freja Fonseca 37,5, Andrea Nørklit 10.

Stillingen undervejs: 3-0, 5-7, 7-10, 11-15, 16-20, 21-23

DHF skriver følgende om kampen:

Danmark kom bedst fra start i kampen. Særligt det danske forsvar og keeper Freja Fonseca var klar fra start og holdt Ungarn fra at score i de første otte minutter. Men med i kampen igen kom ungarerne, og første halvleg blev helt tæt.
Efter pausen var det dog Ungarn, der bragte sig i front. De danske spillere kæmpede med at få spillet til at flyde, brændte flere chancer og blev ramt af et rødt kort til Nikoline Skov Johansen. Men danskerne gav ikke op!
Og i de sidste ti minutter halede de mere og mere ind på Ungarn. Med 30 sekunder igen udlignede Andrea Sofie Bugtrup til 24-24, som blev kampens resultat, og Danmark fik derfor reddet ét vigtigt point, som betyder at drømmen om en semifinale stadig lever.
Kampens spiller for Danmark blev Anne Dolberg Plougstrup, som også blev dansk topscorer med 8 mål .
Næste kamp:  9. august kl. 20.15 dansk tid mod Frankrig