U17 piger EM: "Vi taber til et bedre hold"

Danmark taber EM-åbneren med tre til Portugal

U17 piger EM, indledende pulje 1. kamp

Danmark - Portugal 21-24 (12-13)

Mål Danmark: Clara Essemann-Beck 5, Maria Berger Wierzba 5, Alberte Ebler 3, Maja Laursen 2, Frida Møller 2, Lea Gulløve 1, Nanna Rasmussen 1, Tania Knudsen 1, Ida Handreck 1. 

De danske U17-pigerne indledte EM i Slovenien med et nederlag på 21-24 til Portugal. Og det kommer ikke bag på landstræner Heine Eriksen.

- Vi vidste, at Portugal var gode. For en uge siden slog de i forberedelseskampene til EM Rusland, og gør man det, er man gode. Og vi taber i dag til et bedre hold, siger Eriksen, der kunne se sit mandskab komme bedst fra start, men miste momentum i slutningen af 1. halvleg.

- Vi har ikke de våben, hverken kollektivt eller individuelt, der skal til for, at vi for alvor kan true portugiserne, der var så fysisk stærke, at vi fik problemer i duelspillet, siger landstræneren.

Fredag venter en kamp mod Holland, der indledte EM med at tabe 21-22 til Tyskland.

- Både i forhold til Holland og Tyskland, så skal vi spille bedre end i dag, hvis vi skal have point ud af det. Men vi tror på det - og kunne rigtig godt tænke os at vinde med mindst fire mål over Holland, så vi kommer på plus rent målscoremæssigt. Men vi tager gerne en smallere sejr over, konstaterer Heine Eriksen.

Generation 24