U17 piger testkamp: Danmark rejste sig mod Hviderusland

En god 2. halvleg sikrede klar sejr

De danske U17-landsholdspiger deltager i disse dage i en træningsturnering, hvor Danmark fredag indledte med at tabe 21-23 til Kroatien efter en kamp, hvor Danmark var i teten i størstedel af opgøret. Lørdag gjaldt det så Hviderusland, der blev slået 31-24.

Der var ikke den store tvivl om, at Danmark var bedre end Hviderusland, men det tog godt 20 minutter, før forskellen også kunne ses på måltavlen.

Hviderusserne var således med til 10-10, men Danmark kunne gå til pausen foran 14-11. Og momentum blev holdt i 2. halvleg.

Med en stærk Emilie Frigaard i målet fik danskerne i 2. halvlegs begyndelse slået et hul, der ved 28-18 var oppe på hele 10 mål. Og det endte altså med plus 7.

Clara Skøtt blev kåret til kampens spiller - og generelt var den danske højreside godt kørende.

Danmark spiller igen søndag kl. 10, hvor værterne fra Polen venter.