U17-trænere klar i HF Mors

Man finder bl.a. Emil Bergholt i trænerteamet

HF Mors & HF Mors/Skyum har sammensat trænerteamet omkring U17 drenge 1-2 2019-2020 - og fortæller følgende:

i har denne sæson valgt at have 1 fælleshold med Skyum, mens hold 2 bliver rent HF Mors hold og så har vi et rent hold 2 på Skyum også. På den måde sikrer vi at tragten til at flest muligt for lov at spille divisions håndbold er så stor som mulig.

Som cheftrænere på årgangen har vi Jacob Hessellund og Rune Lanng som også i den forgangne sæson var træner for U16 drenge 1.  

Jacob og Rune har nu et års erfaring med hvordan vi arbejder med tingene i HF Mors og de har et års erfaring med Skyum Idrætsefterskole, hvor de begge arbejder og så har de jo den erfaring de kom med fra Aalborg tidligere, ligesom Jacob hele tiden får ny erfaring, som ligaspiller i Mors-Thy Håndbold, så vi har god tro på at vi i fællesskab kan få lagt lag på den kultur vi allerede er rigtig langt med.

Til at supplere de 2 i træningslokalet og være omkring hold 2 i kampsituationerne, har vi været så heldige/dygtige at få lavet aftale med Emil Bergholt, som jo er ny spiller i Mors-Thy Håndbold og som de 2 seneste sæsoner har været i Tønder, hvor han sideløbende med hans egen håndbold, har været en del af et godt håndboldmiljø på Sine efterskole. Emil har derfor allerede en del erfaring som træner, ligesom vi håber han vil bringe noget af det gåpåmod, vilje og vildskab han selv står for på banen, med si.g ind i træningen og udviklingen af de unge

Som assistent til Emil på hold 2, har vi lavet aftale med Jeppe Kudsk Jakobsen, som for første gang sådan rigtigt skal stifte bekendtskab med trænergerningen. Jeppe spiller på Mors-Thy Håndbolds 2. divisions hold og er en utrolig engageret og vellidt ung mand, som vi tror og håber på kan bidrage med noget af det DNA som HF Mors står for, da Jeppe jo selv har været igennem det som ungdomsspiller i HF Mors og nu som 2. div. spiller i Mors-Thy Håndbold.

Som overordnet ansvarlig for talentudviklingen på halgulvet, vil U17 drengene og trænerne også indimellem se Lars Krarup til træningerne, så vi sikrer bedst mulig udvikling af drengene.

Generation 24