U18 drenge håndbolden er tilbage i Hjørring

Hjørring Håndbold fortæller følgende:

Det er med stor glæde at vi kan annoncer at U18 drenge håndbolden er tilbage i Hjørring og det er med Sebastian Helledie som træner. 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme igang. Jeg har taget imod udfordringen, fordi jeg godt kunne tænke mig, at være en del af den store fremgang, der er igangsat i Hjørring Håndbold. Det at starte et helt nyt hold fra bunden, hvor vi skal udvikle holdet fra dag et af, er for mig utrolig spændende, udtaler Sebastian Helledie. 

Lidt om Sebastian 
Kommer fra Løkken, har boet der næsten altid. 
Har boet i Hjørring tidligere og lige nu bor han i Ikast på ISI. Jeg fylder 23 år midt i april. 
Jeg er uddannet tømrer. 
Jeg har spillet håndbold, siden jeg kunne løbe, med en kort pause på 2-3 år pga skader. 

- Det har været utrolig vigtigt for os i klubben at finde en ung mand som kunne samle et nyt U18 og det er vi sikre på at Sebastian kan. Sebastian går lige nu på Højskole i Ikast, og har, når han starter hos os, divisionstræneruddanelse i forsvar, angreb og fysisk træning. Det vidner også om den kvalitet, de som vælger at spille U18 hos os, vil få. Sebastian er en ung fyr, som brænder for håndbolden, og jeg er glad for han valgte os i Hjørring. Vi får også en ung mand, som kan hjælpe de unge spiller med at blive klar til seniorhåndbold og skabe bro mellem ungdom og herreholdene, siger den sportslige leder Nicolai Leth Klinge.

Der vil være åbne træninger for alle som ønsker at spille U18 i Hjørring:
Torsdag den 10/5 fra 19.00-20.30 i Vendia hal 2. 
Tirsdag den 29/5 fra 20.00-21.30 i Vendia hal 3
Torsdag den 21/6 fra 18.00-19.30 i Vendia hal 2

Har du nogle spørgsmål til det nye U18 hold kan Sebastian kontaktes på Sebastian.helledie@live.dkeller 27 25 81 83