U18-drenge udtaget til EM

Landstræner Dennis Bo Jensen og truppen skal prøve kræfter med et internationalt mesterskab for første gang

Følgende spillere er udtaget:

Andreas Bock, GOG
Casper Fynbo, Skanderborg
Emil Darling Sørensen, VIES
Frederik Wolff Møller. GOG
Frederik Nygaard Jespersen, VIES
Gustav Bundgaard Petersen, Bjerringbro-Silkeborg
Gustav Sandbæk Sunesen, Mors-Thy
Henrik Theter, GOG
Hjalte Langmack, Team Haderslev
Jacob Dam Dalager, GOG
Kasper W. Kjærgaard, Bjerringbro-Silkeborg
Mads Nickelsen, GOG
Oliver Briese, GOG
Oskar Møller Jacbosen, Oure
Silas Frank, Skanderborg
Simon Sejer Kristensen, Mors-Thy

Træner: Dennis Bo Jensen, assistent Simon Dahl Jørgensen, Målmadstræner Niels Jensen, fys Morten Frank og delegationsleder Troels Hansen.

Dennis Bo Jensen sætter følgende DanskHåndbolds facebookside følgende ord på udtagelsen:

- Det bliver rigtig spændende endelig at deltage i et mesterskab, som er helt nyt for denne gruppe. Vi ved ikke helt, hvor vi står i det store billede. Turneringsstrukturen gør, at det kun er 1’eren og de to bedste 2’ere, der går videre, hvilket betyder, at vi skal være klar fra start.

- Vores vigtigste fokus bliver at give spillerne international erfaring i og læring om at deltage i et mesterskab og hvordan man håndterer dette.

- Det vil nok vække opsigt, at vi har udtaget fire venstrehåndede bagspillere, hvorfor vi også vil spille perioder med to venstrehåndede bagspillere samtidig. Det har vi gjort, fordi vi mener, at der er stor bredde blandt de venstrehåndede spillere i disse årgange. Derudover har vi også fokus på at inkludere nogle 1. års spillere (07’ere) allerede nu.

- Vi har valgt at udtage vores hold forholdsvis tidligt, så vi kan give de spillere, der ikke skal med denne gang, mulighed for at planlægge en god sommer med træning og restitution. Dette for at sikre, at de er klar til næste år, hvor vi starter forfra med et nyt landshold. Der er mange dygtige spillere i disse årgange, så det er vigtigt for os at holde mange i gang, og det gør de bedst ved at få en god sommer med fokus på fysisk træning.

Danmarks kampe i den indledende runde:

7. august Danmark – Tjekkiet
8. august Ukraine - Danmark
10. august Danmark - Norge

Generation 24