U18 piger: DM-bronze til Horsens

Ajax fulgte med i 50 minutter, men måtte slippe til sidst

U18 piger DM-bronzekamp Horsens - Ajax 30-24 (12-11)
Mål Horsens: Maria Holm 10 (4), Alberte Thomsen 5, Kristina Bruus 4, Rina Rexhepi 4, Anna Hansdottír 2, Sara Rexhepi 2, Emilie Winther 1, Julie Solsø 1, Sofie Wendelbo 1.
Mål Ajax: Amanda Poulsen 5, Laura Ægidius 4, Marie Nørgaard 3, Maja Eiberg 3, Rosa Schmidt 3, Caroline Kliver 3, Luna Daugaard 1, Frida Andersen 1 og Mette Klostermann 1.

Horsens løb med DM-bronzen hos U18-pigerne, men jyderne måtte slås ganske hårdt med Ajax, før sejren var i hus.

Således var stillingen med 10 minutter igen kun 22-20 i Horsens' favør, men i slutfasen var der ikke tvivl om, hvor skabet skulle stå. En af årsagerne til, at Ajax fulgte godt med midtvejs i 2. halvleg var en stærk periode af højrebacken Laura Ægidius, der scorede fire gode mål på kort tid.

Hos Horsens lyste Maria Holm op med 10 mål - selv om hun en stor del af tiden "spillede med trøje" i Horsens' 7 mod 6-spil.