U18 piger VM: Fremragende start for Danmark

De danske U18-landsholdspiger fik en fremragende start på VM, der spilles i Polen, da Kroatien blev besejret 28-21 i den første kamp.

Kampen var fra begyndelsen præget af et høøjt tempo. Danmark kom bedste fra start, men kroaterne var med til 6-6. Og så gik det stærkt.

Ved pausen førte Danmark 18-13, og havde kroaterne håb om at komme tilbage i kampen, så skød de unge danskeren det håb ned ved at score det første fire mål i 2. halvleg og definitivt tage al spænding ud af opgøret.

Til turneringens hjemmeside siger landstræner Flemming 'Tuborg' Larsen følgende:

- Vi fik en fin start på turneringen. Vi regnede ikke med, at det ville blive så let, men vi bevarede koncentrationen gennem hele kampen og spillede med masser af selvtillid og disciplin - og det gav os et godt resultat. Kroatien er et godt hold, men vi havde forberedt os godt og vidste, hvad vi skulle, siger Larsen og tilføjer:

- Vores mål er at komme i top-2 i puljen.

Mål for Danmark: Camilla Faartoft 7, Andrea Hansen 5, Christina Hansen 4, Anna Berger Wierzba 4, Elma Halilcevic 2, Michala Møller 2, Emma Laursen 2, Sylvie Gamys 1, Frederikke Hedegaard 1.

Danmark møder onsdag Sverige.

Generation 24