Generation handball
  • Hellebjerg

U18-talent bliver i Ligaklub

tirsdag. 15. april - 2014 af Claus Sonne  | Foto: Nordsjælland Håndbold


Nordsjælland Håndbold har forlænget aftalen med 17-årige Frederik Ingemann Bentsen for de kommende 2 år. Det fortæller klubben og siger videre:

Frederik har i indeværende sæson som 1. års U-18 været fast mand på klubbens ligahold, og har vikarieret fint for vores 1. valg Sonny Landberg, når der har været behov. Han er med i landsholdstruppen for U-18, og håber at komme med til EM i august. Frederik har trådt sine barndomssko i Hillerød Håndboldklub, og er født Nordsjællænder og opfylder således NH's ønske om at bruge lokale talenter.

Frederik Ingemann Bentsen udtaler:

- Det er dejligt at have fastlagt sin fremtid, så jeg kan koncentrere mig om at blive en bedre håndboldspiller. NH er et perfekt sted for mig at udvikle mit håndboldspil. Vi har en god trup med mange unge folk som har samme holdning til træning. Vi er konkurrenter, men samtidig også kammerater.

-Jeg har tre mål. Først vil jeg gerne være med til at sikre NH endnu en sæson i Ligaen, derefter vil jeg meget gerne med til EM for U18, og sidst vil jeg etablere mig på NH's hold og forhåbentlig i Ligaen".

Nordsjællands cheftræner Ian Marko Fog siger:

- Frederik har gennemgået en kolossal udvikling under sin tid i NH. Med sine bare 17 år er det imponerende, at han allerede kan være med på højeste niveau. Han er en lokal dreng, og passer perfekt ind i den profil, vi arbejder med i NH. Hans indsats på liga holdet, har gjort ham til fast mand og dominerende spiller på det danske U18 hold.

- Som alle unge spillere er der en del ting, der skal arbejdes med fra hans side, især fysikken og stabiliteten skal forbedres. Men jeg er personlig glad for, at han har valgt at fortsætte i NH, og glæder mig til forsat at udvikle på hans store talent.

Frederik Ingemann Bentsen er noteret for 12 U18-landskampe og 49 mål.


Til toppen ↑