U18 VM: Danmark tabte til Ungarn

U18 VM piger: Ungarn var for stærke

Det var ikke forfærdelig langt fra, at det havde givet point, da Danmark mødte Ungarn ved U18-pigernes VM, men Danmark måtte gå fra banen med et nederlag på 25-28.

Kampen fik en lidt ujævn indledning, hvor de to hold skiftedes til at have føringen. Men da de første 30 minutter blev fløjet af, stod der 14-14 på måltavlen.

I 2. halvleg fik danmark sværere ved at styre Ungarn rent defensivt og sværere ved at finde de gode løsnigner offensivt. Det udnyttede Ungarn til at slå et hul, som danskerne ikke kunne lukke, og der nåede aldrig for alvor at blive spænding om resultatet.

Nederlaget er Danmarks første i turneringen, mens Ungarn nu har vundet alle sine kampe. Der er da heller ikke nogen tvivl om, at det ungarnske hold er af en helt, helt anden kaliber end de øvrige hold, Danmark har mødt.

Nederlaget gør, at Danmark bliver nummer to i puljen.

Danmarks målscorere: Michala Møller 5, Emma Laursen 3, Emilie Theil 3, Emilie Steffensen 3, Camilla Faartoft 2, Anna Berger Wierzba 2, Andrea Jensen 2, Naja Frøkjær Jensen 2, Frederikke Hedegaard 1, Christina Hansen 1 og Elma Halilcevic 1.