U19 drenge VM: Danmark stensikkert i kvartfinalen

Tunesien var ikke den store opgave for Danmark

U19 drenge VM, 1/8-finale

Danmark - Tunesien 30-25 (19-12)

Mål Danmark: Mads Hoxer Hanggaard 7, Jeppe Cieslak 5, Lauritz Legér 5, Jon Katballe 2, Steven P. Jacobsen 2, Anders Beuschau 1, Matias Campbell, Oliver Wosniak 1, Magnus Larsen 1, Emil Jessen 1, Oliver Juhl 1, Sasser Sohn 1, Sebastian Skøtt 1.

Redningsprocent:

Svend Rughave 44

Et dansk hold i total kontrol med begivenhederne spillede sig uden problemer i VM-kvartfinalen via en 30-25 sejr over Tunesien.

Danmark brugte fem minutter på at kommme i et gear, som tuneserne slet ikke havde. Især de danske afslutninger haltede i kampens begyndelse, men det blev der ændret på. Danmark endte således med at score på 64 procent af sine skud.

Foran 19-12 ved pausen brugte danskerne ikke flere kræfter end nødvendigt i 2. halvleg, hvor Tunesien aldrig kom tættere på, end at reducere den danske føring til fem mål.

Kampens forløb gav Danmark fine muligheder for at spille Jon Katballe og Matias Campbell ind på holdet, hvor de erstatter Simon Pytlick, der har en fiberskade i maven, og Magnus Haubro, der er vrikket om på en fod.

Mads Hoxer Hanggard blev kåret til bedste dansker, og der er også store plusser til keeper Svend Rughave, der endte på en redningsprocent på 44.