U19-drengene kigger mod Georgien

I påsken kan man i Skærbæk se U19-landsholdsdrengene spille to landskamp mod Holland. Dermed er der for alvor taget hul på forberedelserne til VM i Georgien senere på året.

- Efter at have set mange nye spillere an indtil videre i denne sæson, begynder vi nu at rette fokus mod VM i Georgien, og her vil vi igen indlemme nogle af sidste sæsons spillere, ligesom vi også fortsat har et par nye med, siger U19-landstræner Claus Hansen til dhf.dk og fortsætter:

- Det, vi kommer til at kigge på i de kommende måneder, er en kombination af, hvem der udvikler sig spillemæssigt og fysisk. Vi arbejder frem mod et VM, hvor der skal spilles ni kampe på kort tid, og her er det ekstremt vigtigt, at spillerne har en god fysik og holdbarhed. Det er vigtigt at pointere, at vi har med spillere at gøre, der er på vej. Publikum i hallen skal derfor ikke forvente poleret håndbold og flot kombinationsspil fra vores side. Vi arbejder individuelt og procesorienteret, så de vil i stedet se, at spillere vil blive kastet ud i forskellige udfordringer, frem for at gå efter den oplagte løsning.

Kampene spilles således:

11. april kl. 19.00 i Skærbæk Kursus- og Fritidscenter
12. april kl. 19.00 i Grænsehallerne, Kruså

Den danske trup ser således ud:

Victor Bang, GOG 
Niels Dahl, UH Esbjerg 
Moussa L. Dembele, Århus H. 
Rasmus M. Ejlersen, Skanderborg H. 
Mathias Gidsel, GOG 
Sebastian Minor, Roskilde H. 
Jeppe F. Hauskov, TTH Holstebro 
Emil Jakobsen, GOG 
Mads Høj Jensen, TTH Holstebro 
Lukas Jørgensen, GOG 
Emil Lærke, GOG 
Nicklas Graugaard, HF Mors 
Alexander Selmar, Aalborg H. 
Marcus Rahbek, Fredericia-Trelde 
Knud Ronau, GOG 
Anders Sell, Fredericia-Trelde 
Frederik Tilsted, HF Mors 
Nikolai Vinther, Århus H. 
Jonathan Würtz, SUS Nyborg