U19 EM drenge: Kræfterne slap op

Danmark tabte den første mellemrundekamp efter et lige opgør med Kroatien.

Danmark måte bøje sig for Kroatien i den første mellemrundekamp ved U19-drengenes EM.

Ubolds udsendte sætter følgende ord på opgøret:

- Det blev en hektisk 1. halvleg med flot forsvarsspil og med Danmark i teten det meste af tiden. Desværre blev spillet lidt for forceret i nogle tilfælde, hvilket kostede et par tekniske fejl og for mange brændte chancer.

Danmark spiller dog for det meste fornuftige angreb og står rigtig godt i forsvaret. Pausestilling 11-10 til Danmark.

Danmarki får en fantastisk start på 2. halvleg og bringer sig foran 16-12 efter 6 minutter - hvor Mads Svane så desværre må forlade banen med en skade, hvilket nok er med med til at ødelægge den gode rytme og det gode pres på kroaterne, som Danmark havde startet 2. halvleg med.

Stille og roligt får kroaterne halet ind, og Danmark kommer ikke længere til så gode chancer, og når det sker, brændes der lidt for meget på den store indskiftede kroatiske målmand

Kroaterne får kontakt ved 20-20 efter 18 min - Danmark bringer sig foran 21-20, men får efterfølgende et rødt kort for den 3. udvisning. Danmark er dog også foran 22-21 og 23-22, inden kroaterne fra 24-24 trækker fra og vinder 27-25.

Endnu engang en fantastisk fight af det danske hold men ressourcerne slap lidt op til sidst, med to mand ude udover Victor Nevers, der sad helt ude efter rødt kort i sidste kamp.

Danmarks målscorere: Thomas Arnoldsen 11, Lasse Højgaard 5, Joachim Als 3, Patrick Boldsen 2, Lasse Pedersen 2, Nikolaj Petersen 1, Matthias Pedersen 1.