U19-landsholdet tabte igen klart til Frankrig

Heller ikke i andet forsøg ved U19 VM lykkedes det Danmark at komme i nærheden af at true stærke Frankrig, der vandt semifinalen 35-27.

Afstanden mellem de to mandskaber var i semifinalen et mål mindre i dansk favør som i de to holds møde i den indledende pulje - og billedet var det samme. Franskmændene råder ganske enkelt over et mandskab, der har så mange våben, at selv ikke et dansk hold, der havde imponeret i de to seneste kampe, kunne lege med.

Allerede tidligt i opgøret slog Frankrig det afgørende hul, og en overgang i 2. halvleg frygtede man, at danskerne ville løbe ind i en lussing. Det skete ikke, blandt andet takket være gode offensive aktioner af Jens Dolberg, Mathias Gidsel og Mikkel Beck. 

Emil Lærke blev kåret til bedste danske spiller i kampen - det er ikke første gang i turneringen, at det sker for GOG-spilleren med Roskilde-rødderne.

Mål for Danmark: Emil Lærke 8, Mathias Gidsel 4, Jens Dolberg 3, Mikkel Beck 2, Marcus Rahbek 2, Emil Jakobsen 2, Jeppe Hauskov 2, Nikolai Vinther 1, Frederik Hansen 1, Bjarke Nybo 1, Moussa Lihn Dembele 1.

Danmark møder Kroatien i kampen om bronze - og det sker søndag. kl. 13.30 dansk tid.