U19-landsholdspiller skifter til Silkeborg-Voel

Silkeborg-Voel KFUMs ligadamer har skrevet kontrakt med 18-årige Lea Hansen, der er med på det danske U19-landshold og i denne sæson har spillet i SK Århus. Det fortæller mja.dk.

- Det er en spiller, der har så meget talent, at hvis vi kan flytte hende år for år, bliver hun rigtig, rigtig god. Der er ingen tvivl om, at hun potentielt har A-landsholdsmuligheder, siger Jakob Andreasen, der er cheftræner for ligaholdet i Silkeborg-Voel, til avisen.

Planen er, at Lea Hansen skal være back-up på ligaholdet og spille på Silkeborg-Voels U18-hold.

- I tæt samarbejde med Thomas Høst kigger vi på, hvem vi tror på, der potentielt kan være førstevalg om tre-fire år. Dem har vi fundet nogle af. Hun er ikke den eneste, der kommer til at skifte mellem U18- og ligaholdet, siger Jakob Andreasen til mja.dk.

Han fortæller også, at målet er at have et U18-hold, derer i top-10 i Danmark. Det gælder også, siger Jakob Andreasen til mja.dk, på drengesiden, hvor klubben samarbejder med Bjerringbro om et fælles hold i BSV-regi.

- Vi vil rigtig gerne skabe et miljø, hvor de bedste spillere ikke kun bliver tiltrukket af at spille liga, men også af at kunne udvikle sig. Vi har været gode til at tage enkelte spillere med, men større mængder har vi ikke haft ressourcer til at kunne tiltrække. Allerede næste år har vi store ambitioner, siger Jakob Andreasen til mja.dk.