U19-landsholdsspiller med i ligatrup

Skanderborg Håndbold fortæller følgende:

Rasmus Meyer Ejlersen der i de seneste 2 år har været en del af Akademiet SHEA, er blevet indlemmet i Liga truppen til den kommende sæson.

Rasmus er 18 år gammel og har de seneste 4 år været en del af ungdomshåndbolden i Skanderborg Håndbold, hvoraf de sidste 2 år på SHEA. Han er en stor og stærk stregspiller, der har gode kompetencer i begge ender af banen, og han er også en del af U18 landsholdet, hvor det indtil videre er blevet til 13 kampe i den rød/hvide trøje.

Sportschef Torben Væver:

- Rasmus er igang med en håndværkeruddannelse som tømrer, hvilket godt kan give lidt udfordringer i forhold til livet som håndboldspiller. Et hårdt fysisk arbejde samtidigt med at han skal træne mange timer både i hal og med fysisk træning, er en svær størrelse at få til at nå sammen. Det kræver en ekstraordinær indsats at kunne passe begge jobs som 18 årig, men Rasmus knokler virkeligt for sagen og det er meget fortjent at han nu indlemmes i liga truppen med omgående virkning.

Rasmus Meyer:

- Det kan godt være et lidt svært valg som ung spiller på min plads at vælge hvad der er bedst for karrieren lige nu. Jeg kunne have valgt at flytte til en lavere rangeret klub med større chance for spilletid, men der ville jeg komme til at gå på kompromis med niveauet i træningen. Jeg ved godt at der er langt til spilletid i Skanderborg lige nu, men jeg tror det vil være bedst for mig at forblive i det fantastiske træningsmiljø der er i Skanderborg Håndbold. Jeg bliver presset 100 % til alle træninger og det tror jeg er det rigtige for mig lige nu. Jeg glæder mig meget til udfordringen, og jeg befinder mig rigtigt godt her i klubben, og syntes truppen har taget godt imod mig.