U19-landsholdsspiller skifter til Fredericia

Fredericia Håndboldklub fortæller fælgende:

Fredericia Håndboldklub har indgået en 2-årig aftale med Bjarke Nybo. Bjarke Nybo har de seneste år været tilknyttet Akademiet i Kolding og spillet i KIF som ungdomsspiller. 

Bjarke er inde omkring U19-landsholdet, hvor han indtil videre har spillet otte landskampe. 
 
Bestyrelsesmedlem i Fredericia Håndboldklub af 1990, Thomas Larsen udtaler: 

- Vi er meget glade for, at Bjarke har valgt Fredericia HK som sin første seniorklub, hvor han kan fortsætte sin udvikling i vores seniortrup med 1 division og 2 divisions herrehåndbold. Bjarke spiller primært venstre back, men bruges også på playmaker og højre back, med sine 197 cm og 96 kilo fylder kan godt på banen.

Det passer godt med udviklingen i Fredericia HK at tilknytte endnu en ung spiller til truppen, som kan bidrage på begge seniorhold.
 
Bjarke Nybo udtaler til FHK.dk:

- Jeg har valgt at skifte til Fredericia HK, da de er i gang med et spændende projekt med deres 2020-plan. De har et godt træningsmiljø med både et 1. og 2. divisionshold, som jeg håber på, kan være med til at udvikle mig som håndboldspiller. Jeg er glad og stolt over, at få muligheden for at blive en del af 2020-planen. Som håndboldspiller brænder jeg selvfølgelig for at vinde, men samtidig også for at få nogle gode oplevelser.

Bjarke har i øvrigt rødder i Fredericia, da hans mor Vivian Nybo i mange år spillede på højt niveau i Fredericia KFUM, så det bliver et gensyn for familien med håndbold i Fredericia.