U19 piger: Landsholdsoptakt SOC

U-19 damelandsholdet samles i dag (tirsdag) i Brøndby forud for Scandinavian Open. Holdet har haft tre dages restitution og fysisk træning efter turneringen i Ungarn og glæder sig nu til nye udfordringer, hvor spillet skal pudses yderligere af forud for EM i Slovenien, denne gang i Helsingborg.

Scandinavian Open i Helsingborg byder på landskampe med Norge, Island og Sverige som modstandere. Landstræner Heine Eriksen siger om turneringen:

-  Efter at have mødt den østeuropæiske spillestil i Ungarn (Slovenien, Ungarn og Rumænien) er det optimalt at møde den nordiske spillestil i den sidste del af forberedelserne. Vi vil i kampene stadigvæk have stor fokus på vores forsvarsspil, som vi forventer bliver nøglen til succes ved mesterskabet.

Truppen er ved turneringen i Helsingborg yderligere blevet suppleret af Mathilde Hylleberg (TTH Holstebro) som indtræder som den 17. spiller i EM-truppen.

Scandinavian Open i Helsingborg er som nævnt sidste forberedelse for U-19 damerne, som torsdag i næste uge indleder U-19 EM i Celje, Slovenien, med kamp mod Portugal.