U19-trænere klar i HF Mors

Lars Krarup fortsætter som cheftræner

HF Mors fortæller følgende:

HF Mors har hermed fornøjelsen af at præsentere trænerteamet omkring U19 drenge 1-2 2020-2021

Som annonceret sidste år lavede vi en 2 årig aftale med cheftræner Lars Krarup på årgangen og som overordnet ansvarlig for talentudviklingen på halgulvet. Lars Krarup, fortsætter udover U19 drengene også som assistent for den nye ligatræner i Mors-Thy Håndbold, Jonas Wille.

Lars og den øvrige stab omkring holdet, var sammen med en fantastisk spillertrup i gang med en fremragende sæson, som ubesejret, da Corona krisen desværre brød ind og afsluttede en sæson, der kunne have givet den første DM titel nogensinde til HF Mors. Øv øv ;-(

Lars har efterhånden en årelang karriere som ungdomstræner i HF Mors bag sig og har været en stor del af klubbens succes og udvikling på drengesiden de sidste år.

Han har været manden på gulvet, de sidste ungdomsår og første senior år bag spillere som Allan Toft Hansen, Mads K. Andersen, Nicolaj Spanggaard, Kasper Lindgren, Nicklas Graugaard, Frederik Tilsted & Mads Hoxer der alle har udviklet sig til at blive ligaspillere..

Derudover har han været manden bag de hold, der 3 år i træk deltog i DM og som i år var gået gennem hele sæsonen som ubesejret og klar til det 4 DM i træk (det første i den nye U19 række)

Som assistent for Lars har vi igen fået Flemming Hangaard med på holdet. Flemming har været med de sidste 4 år og sikrer dermed endnu engang stor kontinuitet på teamet bag holdet. Flemming har været igennem en god udvikling de sidste år og hans samspil med Lars Krarup og det at de kender hinanden så godt som de efterhånden gør, sikrer at spillerne får de bedst mulige udviklingsvilkår. Så vi er rigtig glade for at Flemming er med igen i den kommende sæson.

Til at assistere de 2 i træningslokalet og som ny træner for U19 2 holdet, har vi fået fat i en ung og spændende træner, nemlig Rasmus Herbst Andersen, som også skal være med i trænerteamet omkring U17 drengene.

Rasmus kommer fra et ophold på trænerhøjskolen i Ikast, hvor han bl.a har lært af en af de bedste talentudviklere i Danmark, nemlig tidligere talentchef og ungdomslandstræner og nuværende Skjern Håndbold træner, Claus Hansen. Rasmus og hans kæreste bosætter sig i Nykøbing og er begge så småt i gang med at søge lidt jobs, de kan kombinere med Rasmus' håndboldtræner karriere. Det er dog ikke så nemt med jobs i denne tid, men vi håber at det lykkedes dem at finde et job, vi vil i hvert fald gøre hvad vi kan for at hjælpe dem.

Det bliver svært at leve op til både udviklingen af spillere og resultaterne de kommende år, men vi er sikre på at vi med denne trænersammensætning har det bedst mulige team til at sikre fortsat udvikling de kommende år og vi er sikre på at der vil kommer flere spillere fra vores miljø og videre op og etablere sig som ligaspillere i Mors-Thy Håndbold i de kommende år.

Generation 24