U19 VM drenge: Danmark-Norge i tal

Danmark fortsætter sin sejrsrække ved VM

Mellemrunde:

Danmark – Norge 35-29 (15-14)

Mål for Danmark : Lasse Sunesen Vilhelmsen 7, Tobias Tombak 6, Frederik Emil Pedersen 5, Emil Tonnesen 3, Nikolaj Risbjerg Larsson 3, Mads Aarhus Lauridsen 2, Frederik Jægerum 2, Silas Overby 1, Mads Bjergfelt 1, William Dalby 1, Malte Eichhorst 1, Tobias Gregers Schmidt 1, Morten Kaalund 1, Noah Møller 1.

Udvisninger: Dnamrk 1 ( Frederik Emil Pedersen). Norge: 4

Redningsprocenter: Malte Eichhorst 33, Simon Lundorf 18

Stilllingen undervejs: 5-0, 10-10, 12-14, 20-20, 24-24, 29-28

DHF skriver følgende om kampen:

De danske håndboldherrer tog her til aften den femte sejr på stribe ved VM i Kroatien. Danmark fik en flot start på kampen, og var 5-0 mod Norge. Men nordmændene kom bedre med i kampen, og det lå længe og bølgede frem og tilbage mellem en dansk eller en norsk føring.
Danmark sluttede dog kampen flot af ved at holde Norge fra at score i de sidste 10 minutter - en periode hvor Malte Eichhorst med flere store redninger var med til at sikre en dansk sejr. Landstræner Simon Sørensen fik brugt den store bredde holdet besidder, og stort set alle spillere kom på måltavlen.
Lasse Vilhelmsen blev dansk topscorer med 7 mål og kåret til kampens spiller.
I morgen venter så en rejsedag fra Rijeka til Varaždin, inden holdet torsdag eftermiddag spiller kvartfinale mod Portugal