U20 EM drenge: Comeback gav start-sejr over Ungarn

På en scoring af lange Anton Laursen 10 sekunder før tid sikrede de danske U20-landsholdsdrenge sig en fin start på slutrunden i Slovenien, hvor Ungarn blev slået 23-22.

Der var ellers ikke meget, der tyde på en dansk sejr efter de første 30 minutter. Danmark havde mere end svært ved at score og var bagud 3-7 og 6-11. Men blandt andet via nogle gode redninger af indskiftede Viktor Bang samt gode scoringer af Mathias Gidsel, der spillede en fremragende kamp og blev dansk topscorer med 7 mål, fik Danmark kontakt med et ikke ueffent ungarnsk mandskab.

I slutfasen kunne kampen også være endt med en ungarnsk sejr, men danskerne holdt hovederne kolde - og så hjalp det heller ikke Ungarn, at man indkasserede et korrekt rødt kort for at flæske Mathias Gidsel i en kontra.

Alt i alt en kamp, hvor det var langt fra bund- til topniveau, men hvor de danske spillere skal roses for at bevare troen på en sejr.

Danmark - Ungarn 23-22 (10-14)

Mål Danmark: Mathias Gidsel 7, Frederik Iversen 3, Anton Laursen 3, Frederik Tilsted 3, Jonatan Würtz 3, Lukas Jørgensen 2, Frederik Bo Andersen 1 og Mathias Møller 1.

Danmark møder fredag kl. 19 Portugal, der noget overraskende vandt 32-28 over normalt meget stærke Frankrig.