U20 EM drenge: Comeback rakte ikke mod Portugal

For anden dag i træk halsede de danske U20-landsholdsdrenge, fredag var det Portugal, bagefter modstanderen, og for anden dag i træk blev det til et flot dansk comeback. Det rakte dog ikke mod Portugal, der vandt 31-29.

Danmark var bagud det meste af opgøret, flere gange med fem mål. Men danskerne fik vendt tingene og var med få minutter tilbage i en position, hvor man rent faktisk kunne vinde kampen. Det skete dog ikke ....

Danmark havde ellers chancen for at bringe sig foran, men bolden ramte stolpen. I stedet scorede Portugal på en af de riposter, holdet fik rigtig mange af i løbet af slutfasen, hvor Victor Bang og træværket tog godt fra.

I slutfasen var Danmark i overtal og bagud med et enkelt mål, og så skulle der satses. Det gav Portugal en fri mulighed, der blev omsat til slutresultatet.

Danmark møder i sin sidste puljekamp, der tabte til Portugal i sin første kamp, men i dag gav Ungarn en ordentlig lussing.

Danmark - Portugal 29-31 (11-14)

Må for Danmark: Mathias Møller 8, Mathias Gidsel 7, Lukas Jørgensen 4, Jonatan Würtz 3, Frederik Bo Andersen 3, Knud Ronau 2, Niels Dahl 1 og Mathias R. Petersen 1.