U20 VM piger: God slutspurt knækkede Holland

Det så længe ikke specielt godt ud for Heine Eriksens tropper i VM-gruppefinalen mod Holland, men Danmark endte med at vinde 25-24.

Med cirka 10 minutter var Holland, der førte 15-14 ved pausen, nemlig foran 22-19. Efter en start på kampen, hvor de de to scorede et mindre hav af mål, var den danske offensiv faldet ganske meget i niveau, hvilket kostede på en stærkt hollandsk keeper.

Heldigvis fandt Amalie Milling i målet det storspil frem, hun også leverede i det første kvarters tid. København-keeperen leverede adskillige redninger på helt fri muligheder, og trods det tredje brændte straffekast kunne Danmark score nok mål til at lukke opgøret. Det skal med, at Danmark havde bolden til sidst, så der var tale om en relativt "sikker sejr".

Danmark-Holland 25-24 (14-15)

Mål Danmark: Nikoline Lundgreen 5, Louise Ellebæk 4, Line Mai Hougaard 4, Emma Friis 3, Laura Jensen 3, Helena Elver 2, Kamilla Bruus 2, Emilie Ytting 1 og Mathilde Hylleberg 1.