U21-landsholdsspiller til Odense

HC Odense fortæller følgende:

HC Odense ansætter endnu et Skjern-talent og forlænger med Casper Juul.

Det er med megen stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har lavet en 1 årig aftale med Morten Kirkeby Nielsen.
Morten er hentet i ligaklubben Skjern Håndbold, hvor han har spillet i sine ungdomsår. De sidste to sæsoner har to meter manden Morten været tilknyttet ligaholdet, men primært spillet på klubbens 2. divisionshold.

Morten har gennem sine sæsoner i Skjern Håndbold gennemgået en super udvikling, en udvikling vi i HC Odense er sikre på, at vi kan fortsætte.

I HC Odense er vi glade for at byde velkommen til en ung og dedikeret håndboldspiller, som helt sikkert, hvis han fortsætter sin udvikling, nok skal komme til at præge den danske håndboldscene i fremtiden.

Morten udtaler om skiftet ”Efter et godt møde med sportschef Sune Gren og cheftræner Martin Hjortshøj, var jeg ikke i tvivl om, at setupet i HC Odense var det rigtige for min fortsatte udvikling. Jeg har haft en super god og lærerig tid i Skjern Håndbold, men da muligheden bød sig for at flytte med Loke til Odense og blive en del at et projekt med store ambitioner, hvor jeg kan få en god rolle, valgte jeg at slå til.

Sportschef Sune Gren:

- Vi er utrolig glade for, at vi har fået lukket aftalen med Morten. Første gang vi kontaktede Morten blev det faktisk til et nej, men heldigvis lykkedes det os at sætte et møde op senere, hvor Morten så de store muligheder i vores miljø.

Med ansættelsen af Morten er vi ved at have næste sæsons trup på plads. Der er selvfølgelig stadigvæk plads til en spiller eller to, der vil prøve sig af på vores niveau, men jeg er rigtig glad for, at det er lykkes at lukke en aftale med Morten, så vi nu er godt besat på venstre back positionen. Vi får i Morten en ung og dedikeret spiller, som har nogle super gode kvaliteter i begge ender af banen.

Samme glæde findes hos holdets træner, Martin Hjortshøj:

- Der er ingen tvivl om, at Morten kommer til at kunne bidrage til holdet i begge ender af banen. Det er dejligt at få tilknyttet endnu en spiller, der har haft tilknytning til et ligahold i den seneste sæson – da disse spillere med deres gå-på-mod, ærgerrighed og professionelle tilgang til håndbolden kan give noget dynamik til en trup. Så det er meget tilfredsstillende at Mortens ambitioner kunne matches i HC Odense.