U21 VM: Danmark stensikkert i kvartfinalen

Efter en overbevisende indsats i 2. halvleg mod Norge er Danmark klar til kvartfinale ved U21 VM. Danmark vandt opgøret 34-27 efter 13-11 ved pausen.

Danmark sad på kampen lige fra dennes begyndelse, men fik en død periode midt i 1. halvleg, og den udnyttede Norge til at få kontakt. Danmark var dog det bedste hold på banen, og i 2. halvleg var der ingen tvivl, da danskerne fik slået et hul til 26-20. Det skete blandt andet via en række gode redninger af Simon Gade i målet. Gade endte i øvrigt som 3-dobbelt målscorer, da han tre gange sendte et langt udkast i et tomt mål, da Norge spillede 7 mod 6.

Den helt store danske profil var dog Lasse Møller, der ud over sine 11 mål også havde næstsidste hånd på adskillige af de danske mål og blandt andet fodrede en stærkt spillede Magnus Saugstrup på stregen. Meget sigende var Norge kun med i de periode, hvor Møller ikke havde held med sine afslutninger.

Den danske sejr var aldrig i fare efter en generelt flot kamp.

Danmarks målscorere: Lasse Møller 11 (3), Magnus Saugstrup 7, Nikolaj Enderleit 5, Simon Gade 3, Sebastian Augustinussen 2, Aaron Mensing 2, Christian Olesen 2, Jonathan Würtz 1, Tobias Jørgensen 1.