Ung sønderjysk playmaker får tre år i SønderjyskE Herrehåndbold

19-årige Pelle Mørk Andersen har vist sig så godt ved træningerne i SønderjyskE Herrehåndbold, at den sønderjyske playmaker nu belønnes med en treårig kontrakt.

Endnu et sønderjysk håndboldtalent er kommet på kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold.

19-årige Pelle Mørk Andersen, der har fået sin håndboldopdragelse i Kværs, Sydstjernen og Rødekro-Aabenraa Håndbold, har vist sig så godt frem under træningerne med SønderjyskE Herrehåndbold, at han nu er blevet belønnet med en treårig kontrakt.

- Pelle Mørk Andersen har imponeret til træningerne med ligatruppen, og derfor tilknytter vi endnu et ungt talent fra Aabenraa. Han er en fysisk spændende spiller med stor eksplosivitet i sit spil, og han magter flere skudvarianter og er dygtig individuel, men han skal udvikle en større spilforståelse og dermed sit vurderingsspil på seniorniveau. Han kommer med den rigtige ydmyghed og indstilling, og det betyder meget for hans udviklingsmuligheder, siger assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk.

Pelle Mørk Andersen ser frem til at blive en fast del af SønderjyskE Herrehåndbold efter sommerferien.

- Jeg har valgt at skrive kontrakt med SønderjyskE, da jeg mener, at klubben kan udvikle mig endnu mere. Det viser, at klubben vil os unge, hvilket især er fedt, fordi jeg kommer fra en af omegnsklubberne, og det viser, at SønderjyskE holder øje med, hvad der sker i lokalområdet.

- Jeg ser frem til mange gode timer, hvor jeg først og fremmest skal lære en masse. Derudover håber jeg også, at jeg kan bidrage lidt i forhold til træningsintensiteten. Kontrakten giver mig også ekstra motivation til at træne endnu hårdere i styrkelokalet og på løbebanen, så jeg kan blive bedre på banen til træningerne med nogle af de bedste til sporten, siger Pelle Mørk Andersen.

Talentchef i SønderjyskE Herrehåndbold, Sonni Larsen, glæder sig over, at klubben begynder at høste frugten af det gode talentarbejde, der er er lokalområdet.

- Vi har fulgt Pelle Mørk Andersen igennem længere tid, hvorfor det er glædeligt, at han vælger SønderjyskE til. Når en af de stærkeste fra regionen vælger SønderjyskE, fortæller det mig, at vi har gang i noget spændende. Den platform, vi får med flere unge fra den sønderjyske region, betyder, at vi kan opbygge et endnu bedre træningsmiljø med liga, 3. division, U19 og U17. Det betyder også, at vi har endnu større mulighed for at udvikle spillere til den nationale top, siger Sonni Larsen.

Pelle Mørk Andersen tiltræder i SønderjyskE Herrehåndbold 1. juli.

Generation 24