Unge keepere i Lemvig

Lemvig-Thyborøn Håndbold har i dag fået styr på næste sæsons målmandstrio, da Shadrach Nsoni har skrevet under på en kontraktforlængelse og man har hentet Frederik Hummelmose i GOG. Det skriver klubben i en pressemeddelelse, der lyder således:

Inden denne sæson blev Shadrach Nsoni hentet til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra TTH Holstebro, og han har i denne sæson ageret afløser for Jesper Sørensen, som også er at finde i klubben i næste sæson. Den 20-årige keeper med de congolesiske rødder har været så glad for sin ene sæson i klubben, at han har valgt at sætte sin signatur på en et-årig kontraktforlængelse.

- Jeg har haft en rigtig god sæson i LTH, hvor folkene i og omkring klubben har taget rigtig godt imod mig. En anden grund til, at jeg har valgt at forlænge er fordi jeg føler, at det er det rette sted for min udvikling,” siger Nsoni, som også nyder at spille foran fansene både hjemme i Arena Vestjylland Forsikring og til udekampene.

Udover en kontraktforlængelse med Shadrach Nsoni, så kan Lemvig-Thyborøn også præsentere Frederik Hummelmose som ny målmand i klubben. Frederik er ligesom Shadrach 20 år, og har siden 2014 været tilknyttet GOG via Skolerne i Oure. Hummelmose stammer fra det vestjyske, og han har derfor inden sit ophold på det sydfynske spillet i Tvis, HH90 og TTH Holstebro som ungdomsspiller. Nu vender den 20-årige keeper altså snuden mod det vestjyske igen, og det er noget hovedpersonen selv glæder sig meget til.

- Det passer mig rigtig godt at komme hjem til Vestjylland nu. Jeg har været glad for at spille i GOG, men jeg føler, at jeg er klar til at tage skridtet videre. Jeg har valgt LTH, fordi jeg har hørt en masse gode ting om klubben, og fordi det er en klub, som satser meget på udvikling af unge spillere. Derudover kender jeg også mange af de nuværende spillere i Lemvig fra mine ophold i tidligere klubber, og det giver en stor tryghed, når man som jeg kommer til et nyt sted, udtaler den kommende LTH-keeper.

Hummelmose, som beskriver sig selv som en eksplosiv målmand, kommer til at danne målmandstrio med Jesper Sørensen og Shadrach Nsoni. Det er en konstellation, som han ikke har prøvet før, men han satser på, at det bliver en lærerig oplevelse, hvor man har et godt fællesskab trods den konkurrence, som der vil blive om spilletiden.

Lars Broe fra det sportslige udvalg glæder sig over, at han nu kan sætte flueben ud for målmandspositionen til den kommende sæson, og han ser frem til at følge den nye målmandstrio i klubben.

- Det bliver spændende at se to unge keepere i Shaq og Frederik læne sig op af en bundrutineret Jesper Sørensen. Jeg tror på, at vi får en stærk målmandstrio, og jeg er overbevist om, at de unge keepere vil udvikle sig endnu mere ved, at der nu er kommet en større konkurrence om spilletiden, fortæller Lars Broe.

Der er tale om et-årige kontrakter ved begge målmænd. Lemvig-Thyborøn Håndbold glæder sig over at Shadrach har ønsket at fortsætte i klubben, og at det er lykkedes at hente Frederik Hummelmose til.