Vendsyssel Håndbold henter 01-spiller

Vendyssel Håndbold skriver følgende om tilgangen af Ida Louise Andersen som har haft sin opvækst i Strandby-Elling og er fra årgang 01-

Ida spiller på venstre fløj og viser allerede nu lovende takter. Ida har en god størrelse og med hendes store springkraft og lange svævefase, bliver hende afslutningsvinkler generelt gode. Ida er samtidig en fløjspiller som er god i mand/mand duellerne samt hun kan dække op.

Ida vil komme ind i en trup hvor der vil blive kamp om pladserne, men vi er sikre på at Ida er klar til at tage den kamp, som også vil være udviklende. Netop udvikling, er der fokus vil være omkring Ida. Der vil i samarbejde med trænerne og Ida blive lagt en plan for hendes udvikling på alle parametre, en plan der passer til hendes alder, landsholdsaktiviteter, skole mm.

Strandby-Elling kan endnu engang være stolte over, at en spiller med udspring i deres ungdomsarbejde kommer videre og vi vil gøre alt for at bygge videre på det gode arbejde, der er lavet.

Ida siger:

Jeg glæder mig til at blive en fast del af Vendsyssel Håndbold. Det er ikke helt fremmede for mig, da jeg i sidste sæson har trænet med Vendsyssel Håndbold ca. 1 gang i ugen. Jeg er sikker på at det er et skridt i den rigtige retning for min egen udvikling at komme til at træne på højt niveau hver eneste gang.

Jeg håber jeg kan bidrage med noget til kampene og til træningerne, der er ingen tvivl om at rammerne er tilstede og pigerne er gode til at tage sig af en så man føler sig hjemme med det samme.