VM for skolehold: SINE tabte tæt kamp

Mark Bendixen, træner for SINE's drenge ved VM for skolehold, har sendt følgende referat fra den første kamp i turneringen, hvor Danmark tabte 24-26 til Polen. 

Så kom dagen endelig hvor drengene fra SINE skulle i aktion for Danmark. Vi ankom sent natten til tirsdag, og havde brug for at få rørt os lidt inden kampen i dag. Derfor fik vi en træning i den gigantiske arena, hvor der i 2015 blev spillet VM for herrerne. Spabad i omklædningsrummet er ikke noget drengene er vante til hjemme i Løgumkloster, så når omklædningsrummene i sig selv er en stor oplevelse, så er det ikke svært at forestille sig, hvor stort det var at spille i hallen.

 Det var med stor spænding, at første kamp skulle spilles mod det polske hold, som vi på forhånd ikke vidste noget om. Det eneste vi vidste, var at nærmest alle hold ville være ældre end os, da vi kun stiller op med årgang 2001-2002.

Da kampen kommer i gang, får vi desværre ikke den bedst mulige start. Hurtigt bliver det os i den jagtende position, hvor der hele tiden skal hentes ind på det polske hold. 

Vi er bagud 14-10 ved halvleg. I halvlegssnakken får vi talt det sidste nervøsitet ud af truppen, og bliver enige om, at stå lidt mere kompakte på de store polske drenge. Samtidig med at vi nu slår over i 7-6 spillet, som jo normalt ikke er med i vores spil derhjemme. Vi er på dette tidspunkt bagud 11-19.

Vi spiller dette spil overraskende flot, og kommer tilbage i kampen og får muligheden for at udligne til 20-20. Desværre var vi ikke helt skarpe i de afgørende momenter, og taber kampen til sidst med 2 mål. Stor ros til drengene for en flot 2 halvleg, og en flot udnyttelse af 7-6 spillet.

Det giver os blod på tanden til næste opgave, som er Østrig i morgen kl. 12 dansk tid. 

Husk man kan følge med på facebooksiden : SINE håndbolddrenge - Vejen til VM i Qatar