VM-trup udtaget hos U19-drengene

Som optakt spiller drengene SOC-turneringen fra 24.-26. juli

De 16 VM-spillere er:
Emil Oxenvad Tonnesen, GOG Håndbold
Frederik Emil Pedersen, GOG Håndbold
Frederik Jægerum, GOG Håndbold
Kasper Teglgaard Pedersen, GOG Håndbold
Lasse Vilhelmsen, GOG Håndbold
Mads Aarhus Lauridsen, Ribe HK
Mads Bjergfelt, Skjern Håndbold
Malte Julius Eichhorst, Roskilde Håndbold
Morten Kaalund Dahlgaard, AGF/SHEA
Nikolaj Larsson, Nordsjælland Håndbold
Noah Dahl Møller Nielsen, AGF/SHEA
Simon Meinby Lundorf, Mors-Thy Håndbold Akademi
Silas Overby, Füchse Berlin
Tobias Gregers Schmidt, Sønderjyske
Tobias Tombak, GOG Håndbold
William Dalby, GOG Håndbold

Landstræner sætter på haandbold.dk ord på udtagelsen.

Det kan virke voldsomt, at vi har 12 nye spillere med, men efter slutrunden sidste sommer havde vi en klar plan om, at vi ville give en ny gruppe af spillere chancen og se dem an. Det gjorde vi, fordi vi gerne vil se, hvor bred den her årgang er i forhold til potentiale. Så er der desværre dukket lidt skader op, og det har åbnet op for, at vi har taget nogle spillere med fra sidste års slutrunde også, fortæller Simon Sørensen om sit valg af de 16 spillere og uddyber:

- Vi ville gerne se, hvor stor en udskiftning vi kunne lave, hvor vi stadig kunne beholde en høj kvalitet. Og så er vi helt bevidste om, at vi efter slutrunden blander kortene igen og selvfølgelig følger op på de spillere, der desværre nu er skadet, men også dem, der er blevet sorteret fra til denne slutrunde. Det er jo ikke et mål for os i sig selv at give så mange spillere som muligt slutrunde debut. Men målet er at finde ud af, hvor mange dygtige spillere, der er på en årgang, og så udvikle og motivere dem til på sigt at blive dygtige A-landsholdsspillere.

Læs hele historien her: https://haandbold.dk/nyheder-og-presse/nyheder/truppen-til-m19-vm-i-kroatien-er-udtaget/?fbclid=IwAR0cZ9mjAW6iGNwFsZ6k43NozAYxbuQzxb55htGTRlt1R3q-m4cJwLTrPWs 

Generation 24