BGI Akademiet

BGI Akademiet

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Tlf.: 75681022

info@bgi.dkEfterskolen BGI akademiet - Håndboldlinje med fokus på dig og din udvikling

Vil du have høj faglighed, fede faciliteter og 3-5 ugentlige træningspas? Vil du lære nyt OG have det sjovt? Glæd dig til; seriøs sjov og udfordrende træning tilpasset dit niveau, dygtige trænere, masser af kampe og spilletid, hyggelige håndboldweekender OG en masse nye venner både på og udenfor banen.

Håndboldlinjen på BGI akademiet er for dig, der vil have et fedt efterskoleår med fuldt fokus på håndbold. Her er plads til både drenge og piger. Vi favner både bredde og talent-spillere og udvikler dig og dit niveau, fra du snører skoene og går på banen - første gang.

Niveauopdelt træning og stærkt fællesskab

På BGI akademiet arbejder vi målrettet på at give dig de bedste betingelser for at afprøve håndboldtalentet i et veletableret idrætsmiljø for både bredde- og talent-spillere. Håndboldtræningen består af et mix af målrettet håndboldtræning, udfordrende turneringer og kampe – og masser af sjov og fælleshygge med linjen, så du og holdet lærer hinanden at kende og dermed bliver det bedste team.

Selve træningen foregår i vores to haller og i vores Goal Station med blandt andet fitlight træning. Vi træner både i fællesskab med hele linjen men også underinddelt i niveauer, så du altid bliver udfordret på dit nuværende niveau. Du lærer både dine styrker og svagheder at kende, og vi udfordrer begge dele, så du kan udvikle dig gennem hele året. Håndboldlinjen giver dig desuden viden om kost, ernæring, restitution, mentaltræning og skadesforebyggelse.

 

3 udlandsture – med håndboldlinjen og resten af BGI akademiet

Håndboldlinjen tager på fælles udlandstur til et europæisk land. Denne udlandsrejse udgør én af de i alt 3 udlandsture, som du får som elev på BGI akademiet. Derudover tager vi på udlandstur i begyndelsen af året og på fælles skitur for hele efterskolen.

 

Talenttræning  og samarbejdspartnere

BGI akademiet tilbyder talenttræning på højeste niveau med et stærkt trænerteam i ryggen og et veletableret samarbejde med Elitesport Horsens og Horsens Kommunes Team Danmark aftale. Derudover samarbejder efterskolen med SHEA (Skanderborg Håndbold Elite Akademi) og Horsens HK. Deltager du i talenttræningen, har du mulighed for at fortsætte din træning i din nuværende klub eller deltage i træningen hos SHEA eller Horsens HK. Derudover følger også en række andre fordele, som du kan læse meget mere om på vores website.

 

Det siger tidligere elever om vores håndboldlinje:

Sportsmæssigt har jeg udviklet mig. Jeg er blevet en bedre håndboldspiller men jeg tager også en masse gode oplevelser uden for banen med herfra. Det fedeste på BGI er helt klart det fællesskab, vi har. Der er så mange forskellige og spændende mennesker her på skolen. Kulturen på BGI er superfed.”, Simon Ladefoged Møller Andersen, tidligere efterskoleelev på BGI akademiets håndboldlinje

 

***Håndbold på BGI akademiet kan kombineres med ski, snowboard eller lifeskills (for piger)***

 

Du kan læse mere om håndboldlinjen på https://www.bgiakademiet.dk/linjer/haandbold

Og se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=XBH5T9Sfvto&t=84s

 

Kort om efterskolen BGI akademiet

Efterskolen BGI akademiet er Danmarks næststørste efterskole og er en idrætsefterskole med omkring 550 elever. Efterskolen ligger i Jylland, syd for Horsens og tilbyder 25 specialiserede idrætslinjer, gymnasieforberedende undervisning, internationalt fokus, tre udenlandsture og et bredt udbud af moderne faciliteter. Som elev bor du i et af vores i 38 elevhuse med 14-20 kammerater. Fællesskabet tillægges stor værdi, og udover det store fællesskab bliver du en del af en række mindre fællesskaber; din fællesskabsgruppe, din idrætslinje, din undervisning og selvfølgelig din roomie og din nye ”familie” i dit hus.

Lyder det som noget for dig? Se mere på www.bgiakademiet.dk eller kontakt os på tlf. 75681022 eller på info@bgi.dk og hør mere om alle mulighederne.   

« Tilbage