BGI Akademiet

BGI Akademiet

Gramvej 3

8783 Hornsyld

Tlf.: 75681022

info@bgi.dkHåndboldlinjen på Efterskolen BGI akademiet

✔️ Niveauopdelt træning ✔️Fede faciliteter  ✔️Stærke fællesskaber ✔️Store oplevelser

Vil du have høj faglighed, fede faciliteter og 3-5 ugentlige træningspas? Samtidig med at du lærer nyt og har det sjovt? Så læs videre her. På BGI akademiets håndboldlinjen kan du blandt andet glæde dig til;

Seriøs sjov og udfordrende træning tilpasset dit niveau, dygtige trænere, masser af kampe og spilletid, hyggelige håndbold-weekender, ture og oplevelser OG en masse nye venner både på og udenfor banen.

Håndboldlinjen på BGI akademiet er for dig, der vil have et fedt efterskoleår med fuldt fokus på håndbold. Her er plads til både drenge og piger. Vi favner både bredde og talent-spillere og udvikler dig og dit niveau, fra du snører skoene og går på banen - første gang.

Niveauopdelt træning og stærke fællesskaber

På BGI akademiet arbejder vi målrettet på at give dig de bedste betingelser for at afprøve håndboldtalentet i et veletableret idrætsmiljø for både bredde- og talent-spillere. Håndboldtræningen består af et mix af målrettet håndboldtræning, udfordrende turneringer og kampe – og masser af sjov og fælleshygge med linjen, så du og holdet lærer hinanden at kende og dermed bliver det bedste team.

Selve træningen foregår i vores to haller og i vores Goal Station med blandt andet fitlight træning. Vi træner både i fællesskab med hele linjen men også underinddelt i niveauer, så du altid bliver udfordret på dit nuværende niveau. Du lærer både dine styrker og udviklingsmuligheder at kende, og vi udfordrer begge dele, så du kan udvikle dig gennem hele året. Håndboldlinjen giver dig desuden viden om kost, ernæring, restitution, mentaltræning og skadesforebyggelse.

Målrettet målmandstræning

Udover den almindelige linjetræning bliver du også tilbudt målrettet målvogtertræning, hvis du er målvogter. I målvogtertræningen arbejder du blandt andet med bevægelse, smidighed, koordination, eksplosivitet og spilforståelse både med og uden bold. 

2 udlandsture med resten af BGI akademiet

Som elev på BGI akademiet kommer du på 2 udlandsture; den første udlandstur ligger i begyndelsen af skoleåret og går til enten Frankrig eller Tjekkiet. Den anden ligger midt på året og er en udlandstur på ski.

 

Talenttræning og stærke lokale samarbejdspartnere

BGI akademiet tilbyder talenttræning på højeste niveau med et stærkt trænerteam i ryggen og et veletableret samarbejde med Elitesport Horsens og Horsens Kommunes Team Danmark aftale. Derudover samarbejder efterskolen med Horsens HK Elite. Deltager du i talenttræningen, har du mulighed for at fortsætte din træning i din nuværende klub eller deltage i træningen hos Horsens HK Elite. Derudover følger også en række andre fordele, som du kan læse meget mere om på vores website.

 

Det siger tidligere elever om vores håndboldlinje:

Sportsmæssigt har jeg udviklet mig. Jeg er blevet en bedre håndboldspiller men jeg tager også en masse gode oplevelser uden for banen med herfra. Det fedeste på BGI er helt klart det fællesskab, vi har. Der er så mange forskellige og spændende mennesker her på skolen. Kulturen på BGI er superfed.

Simon Ladefoged Møller Andersen, tidligere efterskoleelev på BGI akademiets håndboldlinje

 

”Trænerne bærer en god stemning ind på linjen. Der er et godt træningsmiljø og en fin balance mellem holdtræning og individuel træning. Det har været fundamentet for en god udvikling af mig som spiller og person. Som håndboldspiller har jeg fået en større tillid til det, jeg kan, og jeg har fået en større forståelse for, hvordan jeg kan tackle spillet, også når jeg møder modgang. Jeg har haft flere udviklende samtaler med trænerne. Det har bl.a. gjort mig opmærksom på mine styrker, men også hvad jeg skal arbejde på.

Simon Skovhus Jensen, tidligere elev på håndboldlinjen med til valgt talenttræning.

 

***Håndbold på BGI akademiet kan kombineres med ski, snowboard eller lifeskills (for piger)***

 

Du kan læse mere om håndboldlinjen på https://www.bgiakademiet.dk/linjer/haandbold

Og se mere her: https://www.youtube.com/watch?v=XBH5T9Sfvto&t=84s

Kort om efterskolen BGI akademiet

Efterskolen BGI akademiet er en af Danmarks største efterskoler og er en idrætsefterskole med ca. 700 elever. Efterskolen ligger i Jylland, syd for Horsens og tilbyder en lang række specialiserede idrætslinjer, boglig undervisning på højt niveau, internationalt fokus, min. 2 udlandsture og et bredt udbud af moderne idrætsfaciliteter. Som elev bor du i et af vores i elevhuse med mellem 14-20 kammerater. Vi vægter fællesskabet højt, og udover det store fællesskab bliver du en del af en række mindre fællesskaber; din fællesskabsgruppe, din idrætslinje, din undervisning og selvfølgelig din(e) roomie(s) og din nye ”familie” i dit hus.

 

Er du nysgerrig, er du velkommen på en af vores mange besøgsdage. Du finder datoerne på vores website her https://bgiakademiet.dk/kalender/besoegsdage/

 

« Tilbage