Halvorsminde Efterskole

Halvorsminde Efterskole

Halvorsmindevej 107-109
9800 Hjørring

Tlf: 98 92 12 22

kontor@halvorsminde.dk

 Halvorsminde: Vi tror på talentet i dig

Halvorsminde: Vi tror på talentet i dig

Halvorsminde håndboldlinje

“For dig der brænder for udvikling af dine håndboldkompetencer, og som samtidig ønsker at være en del af et uforglemmeligt efterskolemiljø.”

Din udvikling er det vigtigste for os

Med mottoet “vi tror på talentet i dig” kan du se frem til et efterskoleophold, hvor der er rig mulighed for at udvikle dig. 

Når du går på Halvorsminde håndboldlinje, handler det nemlig om dig og dine ambitioner. Vores dedikerede trænere tager udgangspunkt i dig som håndboldspiller og din lyst til at udvikle dig. Vi arbejder med vores fælles ambitioner for din fremtid i håndboldverdenen. Hos os handler det nemlig ikke om, hvor du er i din udvikling - men hvor du brænder for at komme hen. Har du viljen? Så har vi på Halvorsminde håndboldlinje rammerne, der kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Håndbold er en prioritet på Halvorsminde

På Halvorsminde prioriterer vi håndbold højt. Derfor har vi et team af dedikerede trænere, der hjælper dig med at blive en bedre håndboldspiller. Du træner to gange om ugen på skolen, og træningen fokuserer både på individuel teknisk træning, forsvar og angrebstræning i både mindre grupper og for hele truppen. Du vil samtidig få indlagt styrketræning i din plan, hvor der både vil være fokus på at blive stærkere og forebygge skader.

Som et ekstratilbud ud over din træning på skolen, bliver du tilbudt tre træningspas om ugen i Hjørring Håndbold. 

Fokus på “Den hele håndboldspiller”

At blive en god håndboldspiller indebærer mere end træning på håndboldbanen. Derfor kommer du på dit skoleforløb til at tage træneruddannelse via interne kurser samt en gennemgang af regeltest, så du i sidste ende vil være rustet til fremadrettet både at kunne indgå i trænergerning og påbegynde et dommerkursus. 

Vi mener, det er en vigtig del af “Den hele håndboldspiller”, at du både kender til de værktøjer, trænerne arbejder med, og at du har en stor forståelse for håndboldens regler. 

 

Håndbold og oplevelser går hånd i hånd

I håndbold er fællesskabet og holdånden vigtig. Derfor gør vi på Halvorsminde meget ud af at tilbyde spændende oplevelser, der er med til at styrke det sociale sammenhold. 

Alle elever på håndboldlinjen kommer på en spændende linjefagstur i foråret. Turens destination varierer fra år til år, men du kan være sikker på, at turen både indeholder træning og mulighed for at se en professionel håndboldkamp live. Linjefagsturen er inkluderet i skolepengene. 

Udover linjefagsturen vil der være flere tiltag, der alle er med til at skabe et unikt indblik i håndboldens verden. Vi afholder to årlige håndboldcamps, som finder sted i uge 32 og uge 7. På campen vil der være deltagere fra mange klubber, og håndbolden vil være i højsædet, hvor trænere udefra sørger for flere ekstraordinære træninger. 

Vi afholder også to årlige kurser eller foredrag, hvor vi får besøg af kendte trænere fra området. Sidst men ikke mindst afholder vi ”Halvor PinseCup”, som er en udendørs sommerturnering, hvor du får mulighed for at spille mod hold fra andre efterskoler. 

Som elev på håndboldlinjen er du ambassadør for håndbolden på Halvorsminde. Derfor får du mulighed for at komme på klubbesøg i klubber i nærheden for at promovere håndbolden. 

 

En efterskole i udvikling

Halvorsminde er en grundtvigsk skole med både efterskole og fri fagskole – her vælger hver elev en læringsprofil foruden to linjefag. Undervisningen tilrettelægges så man er motiveret for at gå i skole.  Efterskolen er for 8., 9. og 10. klasse og den frie fagskole er for 10. og 11. skoleår. Optagelse af elever til 8. klasse er med henblik på en toårig skoleperiode. På Halvorsminde oplever man et stærkt socialt fællesskab, sjove aktiviteter, masser af udfordringer og muligheder.

 

Lyder det som noget for dig?

Se mere på www.halvorsminde.dk eller kontakt os på tlf. 98 92 12 22 eller mail kontor@halvorsminde.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, og du er naturligvis velkommen til at besøge os og få en rundvisning. 

« Tilbage