Hellebjerg Idrætsefterskole

Jens Engbergs Allé 4
7130 Juelsminde

Tlf.: 75 69 39 66  
kontoret@hellebjerg.dk

https://www.hellebjerg.dk/haandboldlinjen

FaceBook Instagram

Hellebjerg: Træning, træneruddannelse og udlandstur

Håndboldlinjen på Hellebjerg Idrætsefterskole består af flere moduler, der naturligvis har selve træningen som omdrejningspunkt.

Træning
Der trænes fere gange om ugen. Træningen vil variere mellem pladsspecifik træning i mindre grupper til samlet træning for hele truppen.

Udover de ugentlige træningspas vil der også være linjefags dage i løbet af skoleåret hvor håndbolden har fokus hele dagen.

Flere gange i løbet af året vil der komme ekstern målmandstræner som vil arbejde specifikt med målmændenes kompetencer.

Kampe/turnering
Skolens hold spiller med i JHF-turneringen og møder klubhold og enkelte efterskolehold.  Skolen deltager også i DM-kvalifikationen og er ofte med til DM-stævnet.

Desuden spilles der med i efterårs- og forårsturneringer i DGI-Regi, i skoleligaturneringen samt i Forbundsmesterskaberne.

Træneruddannelse
I dagene op til påske afvikles den traditionelle Hellebjerg Camp, hvor en flok børn i alderen 8-13 år gæster efterskolen i to dage.

Her skal eleverne på håndboldlinjen være trænere. De er i løbet af skoleåret blevet klædt på til opgaven i form af undervisning i træningsplanlægning. Der vil også være trænerforløb på den lokale folkeskole.

Forløbet indeholder også foreningslære, så eleverne vender tilbage til deres hjemmeklub og hjælpe til.

Udlandstur
Alle elever på håndboldlinjen kommer på en udlandstur til et "håndboldland". Turen er inkluderet i skolepenge så der er ikke ekstra udgifter ud over lidt lommepenge.

Undervisere på håndboldlinje
Søren Eskildsen, Jacob Knudsen, Bettina Hartvigsen. Kristian Winther, Mads Jakobsen og Finn Kristensen.

Læs mere på www.hellebjerg.dk/haandboldlinjen

« Tilbage