Staby Efterskole

Nørrevej 2
6990 Ulfborg

Tlf.: 97491112
post@stabyefterskole.dk

https://www.stabyefterskole.dk

FaceBook Instagram Youtube

Åbn øjnene - se mulighederne

STABY er én af landets større efterskoler med 180 elever. Skolen ligger lige midt i den fedeste vestjyske natur med et hav af muligheder. Her har STABY skabt sit helt eget univers med alt, hvad en bevidst teenager kan ønske sig af faciliteter til gym- nastik, musik, outdoor-aktiviteter og boldspil som fodbold, håndbold, badminton og volley.

STABYs fundament er ”Den hele elev”, som baseres på høj skolefaglighed tilsat sund, energiskabende kost og målrettet personlig udvikling. En udvikling der tager sit udgangspunkt i den enkelte elevs ståsted, såvel menneskeligt som fagligt og interessemæssigt.

Den høje faglighed sikres med de allerbedste lærerkræfter og de nyeste undervisningsfaciliteter. Den personlige udvikling skabes med 27 valgfag kombineret med en hel særlig række af fokusfag, hvor fordybning og talentnørderi er nøgleordene. Og kosten serveres af veluddannet køkkenpersonale.

STABY

Selvom STABY så dagens lys allerede i 1923, er efterskolen 100% up to date. Nyrenoverede værelsesafsnit og masser af mu- ligheder for at hænge ud med vennerne skaber de perfekte rammer for interesser, fritid og alt derimellem.

STABYs værdisæt handler også om at udvikle kammeratskaber og fællesskaber gennem opbygning af modenhed, ansvar- lighed og respekt. Derfor tilstræber STABY konstant at rammer, dagligdag og de mange events skaber grobund for lige dele god stemning, atmosfære og hygge.

Mere er der ikke at sige – resten skal opleves...

STABY kan opleves på stabyefterskole.dk og de sociale medier, eller allerbedst ved et besøg, individuelt aftalt og muligt at booke via hjemmesiden, i forbindelse med Efterskolernes Dag eller for 4. - 7. klassernes vedkommende på Camp STABY, Staby Cup eller Musikkens Døgn. Mulighederne er mange. Valget er dit.

« Tilbage