Generation handball
  • Hellebjerg

Fra Mors til Paris


Fredag d. 10 marts var en helt speciel dag for to heldige teenager piger fra Mors. Det var dagen, hvor pigerne satte sig i et fly til Paris for at møde deres helt store håndboldidol Mikkel Hansen, verdens bedste håndbold spiller. 

Pigerne deltog til håndboldfestival Generation Handball sommeren 2017, og til stævnet lavede de en video hvor de fortalte om, hvad et godt venskab er. Derved vandt de konkurrence om en tur til Paris. 

Pigerne er kæmpe fan og helt ægte foreningshåndboldpiger. De bor i Nykøbing mors, og spiller u 14 i den lokale forening. 

Pigerne ankom med deres mødre og en repræsentant fra Generation Handball fredag aften til Paris. Tiden indtil det store møde blev fordrevet med shopping og besøg i Eiffel tårnet. 

Lørdag eftermiddagen gik turen ud til Stade Pierre de Coubertain for at se Mikkel Hansen og hans holdkammerater træne forud for Søndagens Champions League kamp mod det tyske storhold THW Kiel. Det var et stort øjeblik for pigerne, da de mødte Mikkel Hansen og fik lov at snakke med ham og tage billeder. 

Da Paris SG var færdige med at træne kom Kiel spillerne til stor glæde for pigerne, traskende ind i hallen og her fik pigerne så lov til at tage billeder med de danske landsholdsspillere Niklas Landin og Rene Toft Hansen. 

Søndag eftermiddagen gik turen igen til Stade Pierre de Coubertain, hvor pigerne skulle opleve deres store idol Mikkel Hansen spille kamp i Champions League. Det var en stor oplevelse på trods af at kampen forholdsvis hurtigt var afgjort til Paris’ fordel. 

Mikkel Hansen havde sørget for, at pigerne kom i VIP Loungen, og her de fik mulighed for at hilse på flere tidligere håndboldlegender. Efter kampen kom alle spillerne i VIP loungen hvor kameraer og tuscher blev flittigt brugt. 

Efter kampen skulle pigerne spise middag med Mikkel Hansen på en restaurant. Mikkel Hansen og pigerne snakkede om løst og fast, og snakken gik på alt fra dansk Fodbold til Efterskoleophold. Middagen sluttede med at pigerne fik lov til at kramme verdens bedste håndboldspiller farvel. Pigerne siger ” Det har været de vildeste tre dage og Mikkel er simpelthen så sød og jordnær.” 

Mandag vendte pigerne retning mod Mors fyldt op med stjernestøv og håndbolddrømme. 

 
Til toppen ↑