Skanderborgs U17-piger klar til DM-finalen

AGF/Viby/Stavtrup sled og slæbte forgæves

U17 piger semifinale

Skanderborg Håndbold – AGF/Viby/Stavtrup 26-19 (14-9)

Mål Skanderborg: Cecilie Nørskov 9, Emma Svensson 5, Emilie Schleicher 3, Sille Lund 3, Laura Bredal 2, Tilde Nyegaard Ulrichsen 2, Andrea Vejsgaard Bugtrup 1, Marie Nigaard 1

Mål AGF: Kirstine Hoppe 6, Anna Frederikke Nielsen 3, Sif Egekvist 2, Nadja Juhl 3, Laura Guldborg 3, Mathilde Tang 1, Karen Lyhne 1

Udvisninger: Skanderborg 3, AGF 1.

Trods en kæmpe fight af pigerne fra AGF/Viby/Stavtrup kunne de ikke stille noget op mod de fysisk stærkere og trupmæssigt bredere Skanderborg-piger.

Afgørende faldt reelt i slutningen af 1. halvleg, hvor Skanderborg gik fra 8-8 til en føring på 14-9, og det indhentede AGF’erne aldrig. Efter pausen blev det 17-10 til Skanderborg, men en håndfuld redninger af Zenia Hald i AGF-målet gjorde, at AGF reducerede til 18-14. Men det rakte ikke.

Store individuelle præstationer af Skanderborgs keeper Freja Fonseca samt 9-målsskytten Cecilie Nørskov. Hos AGF var der store plusser i bogen til Kirstine Hoppe.