Haubro vender hjem

Skanderborg-AGF henter playmaker Magnus Haubro Jensen fra Ribe-Esbjerg til sommeren 2024

Skanderborg-AGF skriver følgende:

Den 22-årige østjyde afsluttede 22/23 sæsonen som en af topscorerne for Ribe-Esbjerg med 94 mål og 84 assists. Sammen med SAHs egen stregspiller Thor Christensen er han desuden blandt de to nye spillere, der er kommet med i udviklingstruppen, som Dansk Håndbold reviderer hvert år for at kunne identificere fremtidens A-landsholdsspillere. 

Magnus Haubro er lokal med stærke rødder i talentakademiet SHEA, hvor han havde fire år, inden han rykkede videre til Skive og senest Ribe-Esbjerg HH. Efter tre sæsoner udenbys, hvor han har fået erfaringer og opnået imponerende resultater, er tiden nu kommet til at vende tilbage til det østjyske, og det er den kommende SAH-spiller selv meget tilfreds med: 

– Jeg ser meget frem til at skulle spille i SAH efter sommerferien. Jeg er vokset op i Skanderborg og kender folk i og omkring klubben. Jeg føler også, at det passer rigtig godt til, hvor jeg er i min karriere, så nu glæder jeg mig bare til at blive en del af holdet.


Sportschef Peter Bredal udtaler: 

– Vi er meget glade for, at Magnus Haubro bliver en del af SAH til næste sæson. Han er en meget dygtig spiller, og det har han også bevist ved at blive udtaget til udviklingstruppen. Udover at være en fantastisk dygtig angrebsspiller, der kan spille flere pladser i bagkæden, så er han også en dygtig forsvarsspiller, som også kan dække flere pladser defensivt. Vi får altså en tovejsspiller med et godt skud, brud og blik for spillet. Alt i alt en temmelig komplet håndboldspiller.

Generation 24