JHF ændrer omstridt JM-beslutning

JM for U14-hold bliver afviklet efter DM-modellen, hvor der spilles alle mod alle over to dage - og ikke efter den model med tre kampe på samme dag, som JHF ellers havde vedtaget. 

JHF skriver flgende på sin hjemmeside:

Jydsk Håndbold Forbunds turneringsudvalg har på deres møde i går, 4. december 2017, valgt at ændre beslutningen om at de 4 kvalificerede hold skal mødes ”alle mod alle” på én dag.

Jydsk Håndbold Forbunds turneringsudvalg besluttede i maj måned 2017, at afvikle jysk mesterskaber ved at de 4 kvalificerede hold skal mødes ”alle mod alle” på én dag. De 2 bedste hold kvalificerer sig til DM efterfølgende.

Særligt trænere, men også foreningsledere, har fremført deres holdning til ovennævnte beslutning, både direkte til Jydsk Håndbold Forbund og på de sociale medier.

Turneringsudvalget behandlede på deres møde i går, 4. december 2017, de fremførte holdninger, og ændrede den tidligere beslutning. Det vil sige, at det kommende Jysk Mesterskab for U-14 1. division A bliver afviklet over 2 dage, lørdag den 7. april og søndag den 8. april 2018 (2 forskellige steder) med følgende spilleplan (2 x 25 min):

Lørdag:
Nr. 1 pulje 1 – Nr. 1 pulje 2
Nr. 2 pulje 1 – Nr. 2 pulje 2

Søndag:
Nr. 1 pulje 1 – Nr. 2 pulje 1
Nr. 1 pulje 2 – Nr. 2 pulje 2

Nr. 1 pulje 1 – Nr. 2 pulje 2
Nr. 1 pulje 2 – Nr. 2 pulje 1

Kamprækkefølgen er lavet således, at det forventes at ALLE kampe bliver både spændende og afgørende for det jyske mesterskab (samt kvalifikation til DM).