Mathias Møller bliver ikke klar til U19 VM

Når U19 landsholdet til august drager til Georgien, bliver det uden Århus Håndbolds dygtige playmaker Mathias Møller. U19 landstræner Claus Hansen fortæller følgende om beslutningen:

- Mathias blev knæskadet tidligere på sæsonen og trækker stadigvæk med et fysisk efterslæb oven på det afbræk. Da hans spillestil rummer mange dueller, har vi vurderet, at det ikke være forsvarligt at lade ham deltage i en opslidende VM-turnering. Jeg er personligt ikke i tvivl om, at det giver Mathias en bedre start på seniorlivet, at han kan bruge sommeren på at træne fysisk og gøre sig klar til sæsonen for Århus Håndbold, hvor han er i konkurrence med meget dygtige spillere, siger Claus Hansen.

- Jeg er naturligvis ærgerlig over situationen, siger Mathias Møller og fortsætter:

- Hvem vil ikke spille U19 VM? Men nu vil jeg koncentrere mig om at komme 100 % tilbage efter skaden, så jeg kan få en optimal sæsonopstart hjemme i klubben.

Simon Sørensen fra Århus Håndbold bakker op om beslutningen.

- Vi i Århus Håndbold vil naturligvis gerne have ungdomslandsholdsspillere, men det er også vores opfattelse, at det bedste for Mathias Møllers langsigtede udvikling er at stå slutrunden over denne sommer, siger han.