Ny kontorleder i Jydsk Håndbold

Den fælles administration i Hobro, som dækker kredsene 1, 2 og 4 samt Jydsk Håndbold Forbund, har ansat 48-årige Heidi Hansen som ny kontorleder. Hun afløser Frank Bjerregaard.

JHF skriver følgende:

Den fælles administration i Hobro, som dækker kredsene 1, 2 og 4 samt Jydsk Håndbold Forbund, har ansat 48-årige Heidi Hansen, som ny Kontorleder.

Heidi bor i Brønderslev med sin mand Jan og har to voksne sønner på 22 og 25 år. Heidi har gennem de sidste 18 år arbejdet med ledelse, først i Mogens Daarbak A/S, som kunde- og proceschef og senest i Nilfisk Danmark A/S, som Customer Service manager.

Heidi udtaler…

”Jeg glæder mig meget til at starte på kontoret i Hobro efter sommerferien, oplevelsen med ansættelsesudvalget har været rigtig positiv og professionel.

Jeg ser frem til at møde teamet på kontoret og lære dem at kende, ligesom jeg ser frem til mange spændende opgaver i fremtiden og en masse ny læring. 

Jeg har i mange år arbejdet med service og glæder mig til sammen med kontoret at bruge den erfaring til at servicere de mange dygtige og dedikerede ledere og frivillige i håndboldforeningerne.”

Kontoret med 9 medarbejdere har knap et år på bagen, og en af den nye kontorleders opgaver er en sammenfletning af de forskellige opgaver på tværs af kredse og forbund. Resurserne skal udfoldes via de mange kompetencer, og teamet på kontoret skal fremstå som en stærk enhed.

Kent Nicolajsen, formand i JHF…
”Ud af et ansøgerfelt på over 30 kandidater har ansættelsesudvalget arbejdet videre med 5 virkelige stærke kandidater, som på hver deres måde har præsenteret sig overfor udvalget via samtaler og test. Et enigt udvalg har valgt Heidi og vi glæder os meget til samarbejdet.”